medyauzmani.com

Yurtdışı hattımı nasıl kullanırım?

senin çizgin uluslararası ticarete açılmadan yurt eğer dışarıdaysan, yurt Dışarıdayken *150# yazıp arama tuşuna basın. Hattınız dışarıda açabilirsiniz.

Türkiye hattı yurtdışında kullanılıyor mu?

– Yurtdışına çıkmadan önce kullandığınız telefon Astar Operatörün çağrı merkezlerine veya çağrı merkezine erişmesine ve hattınızı uluslararası dolaşıma açmasına izin verin. Telefonunuzun arama ekranından *121# veya *150# tuşlayarak da hattınızı uluslararası kullanım için açabilirsiniz.

Türk Telekom hattımı yurt dışında nasıl kullanabilirim?

Hatlarını uluslararası dolaşıma açmak isteyen bireysel hat sahibi faturasız müşteriler:

  1. ACIK yazıp 9653’e SMS göndererek,
  2. Türkçe İletişim Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek,
  3. Çevrimiçi işlem listesi satırları yurt dışında kullanıma hazır hale getirilebilir.

Turkcell Amerika’da alıyor mu?

Tarifenizdeki tüm internet, dakika ve mesajları Türkiye’de, yurt dışında 26 ülkede hiçbir ek işlem yapmadan kullanabilirsiniz. Fiyatlara KDV ve ÖİV vergisi dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Yurt dışına seyahat ettiğimde hat kapanıyor mu?

siz açana kadar telefon hattınız yurt dışında Kullanmak için devre dışı bırakıldı. senin çizgin yurt dışında Kullanıma açmazsanız, arama yapamaz, arama yapamaz ve mesaj gönderemezsiniz.

Kıbrıs Türk hattı çekilir mi?

Kuzeye geçici tatil veya iş ziyareti KıbrısKKTC GSM’e gelen herkes Astar Kendi telefonlarını 3 ay (90 gün) kullanabilirler, tabi Türkiye’den getirdiğiniz cep telefonunuz mevcut Türkiye hattı ile KKTC’de süresiz çalışabilir.

Yurtdışında telefonumun kilidini nasıl açarım?

Arama ayarlarım sayfasına tıklayın. Aksi takdirde ULUS AC yazıp 7000’e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Uluslararası aramalarda hattınızı kapatmak için ULUS KAPAT yazıp 7000’e göndermeniz yeterlidir. 4- Arayan kişinin numarasını arayabilirsiniz.

Türk Telekom yurt dışında hangi ülkelerde geçerlidir?

*14.08.2018 itibarıyla Uruguay, Kongo Cumhuriyeti, Meksika, El Salvador, Antigua ve Barbuda, Montserrat, Kazakistan, Mısır Ülkeler hizmetleriniz Geçerli o Ülkeler arasına eklendi

Dış paket nasıl yapılır?

Günlük vergiler dahil 21 TL yurtdışı paketifaydalanmak”ülke “KONFORLU” yazıp 5555’e gönderebilirsiniz. 5 Eylül 2019 tarihi itibariyle Suudi Arabistan gazetesi yurtdışı paketiO ülkelerden kaldırıldı. ülke RAHAT yazıp 5555’e gönderin. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın