medyauzmani.com

Yılmaz Özdel’in eşi kimdir?

Yılmaz Özdel’in kaç çocuğu var?

Pelin ÖzdilYılmaz Özdil / Çocuklar

Yılmaz Özdel aslen Mardinli mi?

Girit göçmeni bir anne ile Aksaraylı bir babanın oğludur. Yılmaz Özdel1965 yılında İzmir’de doğdu. Çocukluğu ve gençliği İzmir’de geçti. İzmir Atatürk Lisesi’nden mezun olduktan sonra Ece Üniversitesi Gazetecilik ve Yayıncılık Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe Yeni Asır gazetesinde muhabir olarak başladı.

Yılmaz Özdel’in babası kimdir?

Veli ÖzdilYılmaz Özdil / Fr

Yılmaz Özdel’in babası ne iş yapıyordu?

İşin komik yanı, büyük büyükannemin ilk kocasının haggis büyükbabam, ikinci kocasının ise ırkçı büyükbabam olması. Çünkü Hac, dedemle evlenip annemi doğurdu ve boşandılar. Sonra dedem Rakı ile evlendim. Rakıcı, dedemin ilk evliliğinden, babamın oğluydu.

Yılmaz Özdil’de neden hiç yazı yok?

Sozko gazetesi yazarı Yılmaz Özdel 3 Haziran’da, uzun süredir ertelediği sağ gözündeki bir sorun nedeniyle kontrole gideceğini ve bu nedenle yazamayacağını köşe yazısında belirtmişti. ÖzdilSon yazısında “izninle” demiş ve gözündeki rahatsızlıktan dolayı ameliyat olacağını belirtmişti.

Yılmaz Özdel hangi okula mensuptur?

Ege Üniversitesi İzmir Atatürk Lisesi Yılmaz Özdil / Eğitim

Uğur Dündar nerelidir?

Dündar28 Ağustos 1943’te İstanbul’un Silivri İlçesi Akorn köyünde doğdu. Lise eğitimini Vefa Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstitüsü’nden mezun oldu. Yasemin Bardan Dündar Evli ve üç çocuk babasıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın