medyauzmani.com

Yeniden muayene ücreti var mı?

Belirlenen süre içerisinde aracınızın kusurlarını giderir ve muayeneden başarı ile geçerseniz. toplantı Ücret olmadan. Ancak sınavda aynı hataları düzeltmeden ikinci kez başarısız olursanız depozitonuz kaybedilecektir. toplantı Ücretleriniz tekrar yanıyor toplantı 25 Ağustos 2017’de bitirmeniz gerekiyor

TÜvtürk sınavına tekrar girmek ücretli midir?

İşte öğe: “Araç yapıldı kontrol etmek Sonuç olarak, “güvensiz” veya “ağır” kategorisinde olduğu tespit edilen ve muayeneden geçemeyen araçlar bir ay içinde icra edilecektir. yeniden muayene ücretleri alınmadı.

Bir araç muayenesi ne sıklıkla geçerlidir?

İlk üç yıl ve sonrasında her üç yılda bir toplantı yapılmalı. İlk yıl ve sonrasında yılda bir kez toplantı bitmiş olmalı. (Taksi, kamyon, otobüs vb. ticari araçlar bu gruba dahildir.) İlk üç yıl ve sonrasında iki yılda bir toplantı yapılmalı.

Araç muayenesi başka bir valilikte tekrarlanır mı?

kontrol Muayeneden başarısız olursanız araçlar ücretsiz taramayı tekrarla aynı istasyona veya aynı istasyona eyalette Diğer tüm sabit toplantı İstasyonlarına gitmeleri gerekiyor.

Tekrar TÜV muayenesinde neler kontrol edilir?

Arabanızın bakımı her iki yılda bir yapılmalıdır. tüvtürk Muayenede lastikler, fren sistemi, süspansiyon, egzoz, güvenlik ve aydınlatma gibi birçok hayati ekipman test ediliyor. Bu testler sırasında donanım eksik veya arızalı ise arızalı kabul edilir. toplantı belgede işlenir.

Çekici belgesi olan bir araç herhangi bir muayeneye nasıl gider?

Sertifikalı para çekme aracı İlk geçen el arabası Bir parça eksikse, bozuksa veya çalışmıyorsa onarılması gerekir. Onarımlar tamamlandığında ve eksiklikler giderildiğinde arabayı kontrol etmek için dahildir. Araç muayenesi geçtikten sonra toplantı İstasyonda ibraz edilen belge ile notere gidebilirsiniz.

Katar belgesini taşıyan aracın çek borcu var mı?

Sorumlular kanun ve genelgelere itiraz etmezler. Söz konusu gecikme cezasının uygulandığı dönemlerde el arabası bizim olmadığı için din Bize ait değil. çekme Sertifikanın alındığı tarihte arabaya Tüm borçların (mtv, trafik cezası, otopark vb.) ödenmesi gerekmektedir.

Araç ikinci kez muayeneden geçemezse ne olur?

bir ay sonra tekrar incelemek sen gelene kadar el arabası Kesinlikle yolda değil. Gerekli bakım ve onarımları yapıldıktan sonra gelen araçlardan tekrar muayene ücreti alınmaz.

Araç ayda kaç kez muayene ediliyor?

1– aynı o sadece içinde a arabulucu toplantı Yapabildin mi. İçinde bulunduğunuz takvim ayında istasyona getirdiğiniz ilk aracı ekleyin. a belgeler olmadan toplantı bunu yapabilirsin. 2- TC kimlik numarasını gösteren nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet gibi bir belgenizin olması gerekmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın