medyauzmani.com

yasak elmadaki güvercinin gerçek adı ne

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997’de İstanbul’da doğdu.Ve Dünyaya geldi. 2013 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Biran Damla Yılmaz, halen konservatuarda eğitimine devam etmektedir. Deli Darsane 4: Ada filminde oynadı ve Kırgın Çiçek ve Canevim dizisinde başrol oyuncusu olarak yer aldı 21 Mart 2022

Yasak Elmada Güvercin, Kız Çiçeklerinde Eylül?

gücenmiş Bir dizi çiçekle fotoğraflandı Eylül Kişiliğiyle adından söz ettiren Biran Demleh Yılmaz, yasak elma dizinin kadrosuna güvercin rolüne katılmak.

Yasak elma güvercininin sırrı nedir?

Fox’un en ünlü dizilerinden biri. yasak elma dizide Güvercin büyük Gizli resmen açıklandı. Chatay hapı resmen yuttu! Kafa karışıklığına neden olan bu durum sosyal medyada cehennem yarattı. yasak elma İzleyicilerin ağzını açık bırakan bu durum Fox’a damgasını vurdu!

Yasak Elma Kumru’nun annesini kim oynuyor?

Şabnam Dönmez’in canlandırdığı Handan Keleş güçlü duruşuyla dikkatleri üzerine çekti. Rica etmek yasak elma dizide güvercinanne Handan Kılıç hakkında bilgiler…

Yasak Elma’daki Sandy kaç yaşında?

Biran Damla Yılmaz birisi? Yılmaz, 28 Haziran 1997’de İstanbul’da doğdu.Ve Dünyaya geldi. Oyunculuk kariyerine 2013 yılında başlamıştır ve halen konservatuarda eğitimine devam etmektedir.

yasak elma kaç yaşında

yasak elma diziden güvercin‘su Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997’de İstanbul’da doğdu.

Yasak elmayı kim ister?

Nihan Aybolat birisi? Dabbe film serisi ile adını duyuran oyuncu 1987 İstanbul doğumludur. 2011 yılından itibaren dizi, film ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. 2020 yılında Kimse Yok dizisinde rol almıştır. Halen İstanbul Drama Topluluğu temsilcisidir.

Yasak Elma dizisinde Kanan kimdir?

Yasak Apple dizisinden KananAdı Yasmine Erbil’dir. Yasemin Erbil birisi? Yasak Elma dizisinde KananYasemin Erbil, 2 Aralık 1995’te İstanbul’da Mehmet Ali Erbil ve Narges Kompasar’ın kızları olarak dünyaya geldi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın