medyauzmani.com

Yasak elma sıralamasında kimler var?

yasak elma dizide PrensFilmde Serkan Rutkay Ayıköz oynuyor. PrensYıldız’ın Bursalı çocukluk arkadaşıdır. Birlikte büyüdüler. Yıllar sonra, İstanbulVe Bir süreliğine gelip Zeynep Wildez ile olan dostluklarına 25 Nisan 2022’de kaldıkları yerden devam ederler.

Yasak elma Prens nerede?

yasak elmaSerkan Rutkay Aykuz Emir kimdir? 1991 yılında Denizli’de doğan oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi’nden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü’nden mezun oldu. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Gezgin Cosy kimin oğlu?

Cosy Geezer kimdir?? Çocuk oyuncu, 9 Eylül 2019 tarihinde, Tolay cep telefonuVe babası Ezzat. cep telefonu‘içinde kız evlat İstanbul’da doğdu. kuzey Çocuğun 3,5 yaşında Deniz adında bir ablası var.

Yasak Elma dizisine kimler katılacak?

Başrollerini Evval Sam, İda Ece ve Berk Oktay paylaşıyor. diziye Bu sezonda Biran Damla Yılmaz, Murat Aygın ve Yasmine Erbil katılacağız O temizdi. Murat Aygın Kumru’nun babası Doğan’ı Biran Damla Yılmaz “Kumru”, Kumru’nun en yakın arkadaşı “Kanan”ı ise Yasemin Erbil oynayacak.

Yasak elmanın annesi Yıldız kimdir?

yasak elma Asman dizisinde, yıldızanne olarak bilinen iki kulaç, yıldızVerdiği beyinlerle zirveye çıkıyor. Asuman’ı Melissa Dugo canlandırıyor.

Yasak Elma Sıralamayı değiştirdiniz mi?

yasak elma serideki zaman atlamasından dolayı Kocam Çünkü kişiliğinizin de gelişmeye ihtiyacı var. Kocam Karaktere hayat veren Elber Uygar Kapoğlu diziden ayrıldı ve yerine Arda Adil Gürgen geçti.

Dinlerim kimler?

Model, Televizyon Oyuncusu. 1995 yılında Hatay Kerekhan’da doğdu. 1.90 metre boyunda. 2013 yılında katıldığı Miss & Mr Model of Turkey yarışmasında 3. olmuştur. Model olarak devam ettikten sonra 2018 yılında oyunculuk kariyerine adım atmıştır. En çok dizide hayat verdiği Tahir karakteri ile tanınmaktadır. İlk kez oynadığı Söz dizisi.

Cosy Geezer’ın annesi kimdir?

Cosy Geezer kimdir?? Çocuk oyuncu, 9 Eylül 2019 tarihinde, Tolay cep telefonuVe babası Ezzat. cep telefonuİstanbul’da bir oğul olarak dünyaya geldi.

Yasak elma onun durumunu değiştirebilir misin?

halitkan Little Cosy Geezer artık dizide yok… yeni Hallett miÖte yandan seyirci Hekimoğlu dizisinden biliyor. Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Burak Ali Özkan, yasak elma Serideki yenilikler Hallett mi ekranda belirdi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın