medyauzmani.com

Ya dövmede bir yara varsa?

Dövme yaraya dönüşürse ne olur?

dövme Aslında baktığımız zaman açık, açık bir yaradır. çocuklar Bakterilerle temas ederseniz, enfeksiyona neden olabilir. Bu nedenle uygulama sonrası bakıma çok dikkat etmelisiniz. steril olmayan koşullar altında dövme Bunu yaparsanız, hepatit B, hepatit C veya HIV gibi kan yoluyla bulaşan virüslere de maruz kalabilirsiniz.

Dövmenin iyileştiği nasıl anlaşılır?

Dövme iyileşmeye başladıktan sonra birkaç gün içinde kabuklanma olacaktır. Bu, sürecin normal bir parçasıdır ve dövme yapım alanı iyileşiyorsun Teklifler. Ancak çok kaşınacak. Bu nedenle cildinize zarar vermemek için elinizden geleni yapın.

Kesik dövmeye ne iyi gelir?

Bepanthol veya dövmecinizin tavsiye ettiği nemlendirici ve onarıcı krem, dövme Tedavi edilen bölgeye tahriş etmeden nazikçe uygulanır. Ancak çok fazla krem ​​sürmeyin. Dövmeyi cildiniz tarafından emeceği kadar örtecek şekilde ince bir tabaka halinde uyguladığınızdan emin olun.

Dövme ne kadar süre acıyor?

Kişiden kişiye değişebilen iyileştirmeler ortalama 5-10 gün arasında. Bu süre zarfında deniz ve havuzdan uzak durmalı ve dövmenizi iyileşmeden güneşe maruz bırakmamalısınız. dövme Minimum bakım ve kurtarma senin dövmen Bunun zanaatkarlık kadar önemli olduğunu unutmayın.

Dövme açık bir yara mı?

açık dövme a çocuklar İyileşme sürecinde dövme yapılan bölgenin temiz ve nemli tutulması çok önemlidir. Ancak bu süreçte normal bir nemlendirici yerine cildi onaran ürünlerin kullanılması daha uygun olacaktır.

Dövme yaptırdıktan sonra kaç gün duş alamazsınız?

DuşYüzme havuzu, sauna ve hamam Duş Girebilirsiniz ama sıcak su ve saunalar dövmelere ciddi anlamda zarar verebilir; Bu yüzden dövme süreçten Sonra sonra 2-3 hafta girmemelisiniz. Dahası dövme süreçten Sonra sonra Bir hafta Duş jel veya şampuan dövme Bölgeye temas etmemelidir. En az iki hafta havuza girmemelisiniz.

Bir dövme tam olarak ne zaman sığar?

a dövme yaptıktan sonra senin dövmen Cildin en dış tabakası olan görünen kısım 2 ila 3 hafta içinde iyileşir. Dışarıdan daha iyi görünse de senin dövmen Altındaki derinin iyileşmesi 6 ayı bulabilir. Büyük dövmelerin iyileşmesi daha uzun sürebilir.

Bir dövme ne kadar sürede soyulur?

Tam iyileşme yaklaşık 15 gün sürer. İlk 5 günde peeling ile senin dövmen Enfeksiyon şansı bitti. 5 gün sonra güneşten korunmak kaydıyla havuzda ve denizde rahatlıkla yüzebilirsiniz tabi ki.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın