medyauzmani.com

Xiaomi Global’i nasıl anlıyorsunuz?

Bunu anlamanın yolu çok basit. Kutunun arkasına bakın. TDD – LTE yazıyorsa Çin versiyonudur. Konsept. Ancak FDD-LTE TDD-LTE varsa telefon Dünya çapında Onun bir kopyası var.

Xiaomi’nin orijinal olup olmadığı nasıl kontrol edilir?

Sahte Mi3

  1. Kirişin köşeleri daha yuvarlak hale gelir.
  2. Arka kapak mattır.
  3. Garanti belgesi pakete dahil değildir.
  4. Güvenlik kodu yoktur.
  5. Garanti belgesinin baskı kalitesi ve kullanılan kağıt kalitesi düşük.
  6. İlk açılışta siyah bir açılış ekranı var.

Xiaomi Küresel ne anlama geliyor?

Xiaomi küresel sürüm, Xiaomi Markalı bir telefonun her ülkede kullanılabilmesi için gerekli arayüz geliştirmesini yaptırmak. yane. Bu sürüm için teşekkürler Xiaomi Marka telefon her ülkede sağlıklı bir şekilde kullanılabiliyor.

Xiaomi seri numarası nerede yazıyor?

Xiaomi Kulaklıklar ve diğer cihazlar için cihaz siri Fatura veya ürün ambalajı üzerindeki numara.

Orijinal olup olmadığını nasıl anlarız?

Sağlık Bakanlığı uygulamalarından biri olan ürün takip sistemi üzerinden ürün barkodu ile ürün kaydı. Olsun ya da olmasın Anlayabilirsin. ama dövme ürünler için barkodlar dövme Bu sizi doğru yere götürmez.

Küresel kayıt ne anlama geliyor?

Dünya çapında ROM aynı zamanda tüm dünyada satılmak üzere kurulan bir yazılımdır. Kayıt ol Yurt dışından bir cihaz satın aldıysanız, o cihazı pasaportunuza o cihaz için kaydetmeniz gerekir. Kayıt ol Bu yapılmazsa telefon görüşmesi yapma, mobil şebekeyi ve mesajları kullanamama gibi durumlar söz konusudur.

Xiaomi telefon sızıntısı mı?

kaçak telefon Almak ve satmak yasalara aykırıdır. Kaçakçılık polisi ve organize suç bu tür konularla özel olarak ilgilenir. Xiaomi sızıntısı Satış yapanlara yasal yaptırımlar var. Bu cezalar para ve hapis cezalarını içermektedir.

Seri numarası ne anlama geliyor?

SN Veya seri numarası, ürünün üretim tarihi ve garanti durumu gibi bilgileri kaydeden benzersiz bir numaradır. Her ürünün yalnızca bir seri numarası vardır.

Seri numarası ne anlama geliyor?

siri Numara, kimlik kartlarında ad, soyad ve doğum tarihinden sonra gelen bilgidir. siri Numara bir harf ve iki sayıdan oluşur. siri Erkek vatandaşlar için bu sayı tek iken, kadın vatandaşlar için çifttir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın