medyauzmani.com

Western Union para çekme işlemleri nerede yapılır?

ATM’den nasıl para çekerim? Western UnionATM hizmeti sunan katılımcı banka temsilcilerinden birinde aktif bir hesabınız varsa, en yakın ATM’ye gidin, banka kartınızı takın, WU için Transfer hizmetlerini arayın, gönderenin adı, gönderen ülke ve ödenecek tutarla birlikte MTCN numarasını girin.

Western Union’dan nasıl para alabilirim?

Türkiye’deki ATM’ler aracılığıyla para nasıl alınmış?

  1. Hesabınız olan herhangi bir banka ATM’sine gidin. ATM’den hesabınıza giriş yapın.
  2. Aktarım bilgilerinizi girin. gönderen bilgileriniz, için Transfer kontrol numarasını girin ve işleminizi seçin.
  3. Paranı geri al.

Western Union’dan parayı nereden çekiyorsunuz?

Sana yakın Western Union® Temsil noktasına gitmeniz ve transfer detaylarını vermeniz gerekmektedir; Temsilci size paranızı ödeyecektir.

Western Union Ptt’den alınabilir mi?

2004’ten beri BK‘İtibaren Western Union Yurtdışı para transferi hizmeti verilmektedir. 200′ dünya çapındabu Dakikalar içinde para transfer etmenizi sağlayan popüler, güvenilir ve kolay para transfer hizmeti. Western Union4.000’den fazla BK Bize işyerimizden kolayca ulaşabilirsiniz.

PTT Western Union’dan nasıl para kazanılır?

Western Union PTT, para alma Western Union PTT parası kimliğiniz ve satın alma işleminiz için karşı tarafça size gönderilen MTCN numarası ile. BK Şubeye başvurmanız gerekmektedir. için İade süreci çok kolay için İşlem sırasında sizden herhangi bir komisyon kesintisi yapılmayacaktır.

Western Union ile gelen para ATM’den çekilebilir mi?

ATM parayı nasıl geçerim Western Union‘İtibaren ATM Hizmeti sağlayan katılımcı banka temsilcilerinden birinde aktif bir hesabınız varsa, yalnızca en yakınınız ATMGit, banka kartını tak, WU için Transfer hizmetlerini arayın, gönderenin adı, gönderen ülke ve ödenecek tutarla birlikte MTCN numarasını girin.

Yurt dışından hangi bankadan para çekebilirim?

Western Union için Para çekme sırasında ihtiyacınız olan tek şey, yanınızda geçerli bir kimlik bulundurmak ve alıcı iseniz MTCN kodunu bilmektir. Western Union ile en yakın BPN temsilcilik noktasını ziyaret ederek Dışarıdan senin adına gönderildi para BPN Western Union ile iş birliği yaparak para çekebilirsiniz.

Western Union’dan hangi bankadan para alabilirim?

Western Union, ülkemizde PTT Bank, Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, Fibabanka, Şeker Bank ve Ziraat Bankası şubelerinde hizmet vermektedir. Ayrıca bazıları bankalar Şubelere gitmenize bile gerek yok. Bu işlem İnternet Bankacılığı veya Mobil Bankacılık üzerinden kolayca yapılabilir.

Yurt dışından parayı nereden buluyorsunuz?

Tek ihtiyacınız olan, yanınızda geçerli bir kimlik belgenizin olması ve alıcı iseniz MTCN kodunu bilmenizdir. Western Union ile en yakın BPN temsilcilik noktasını ziyaret ederek Dışarıdan sizin adınıza gönderdim BPN Western Union ile işbirliği içinde para çekebilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın