medyauzmani.com

Vodafone hattından telefon nasıl alınır?

Son 48 saat içerisinde SIM kartınızı değiştirmemiş olmanız gerekmektedir. Hattınızda daha önce ödenmemiş borç ve kısıtlama bulunmamalıdır. Adınıza kayıtlı GSM numaraları Sırasında Puanınız yeterliyse 3 zekaya kadar telefon Kampanyaya katılabilirsiniz.

Vodafone hattından hangi telefonları satın alabilirim?

  • Apple iPhone SE 2022. ₺4120 ₺
  • Samsung Galaksi S22 Ultra. ₺ 7666 ₺
  • Samsung Galaxy S22+ ₺6333 ₺
  • Samsung Galaxy S22 telefon. ₺4833 ₺
  • Samsung Galaxy A03s telefon. ₺309 ₺
  • Samsung Galaxy A32 telefon. ₺469 ₺
  • Samsung Galaksi A02. ₺269 ₺
  • Samsung Galaksi M22. ₺399 ₺

Vodafone’dan nasıl cihaz alabilirim?

Bireysel veya bireysel tüccarların faturaları vodafone Müşteri olmalısınız. Katılmak ister misin cihaz Kampanyaya uygun müşteri limit puanlarına sahip olmalısınız. eğer cihaz Satın alma sırasında tarife değişikliği talep edilmesi halinde son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.

Vodafone telefon kaç ayda alınır?

Faturalı hattınızı en az 8 aydır kullanıyorsanız ve ödemelerinizi gün gün yapıyorsanız abone olduğunuz GSM şirketi size ek tarife taksitleri sunuyor. telefon verecek.

Vodafone hangi telefonu kaç puana alıyorsunuz?

Bir cihaza sahip olmak için yeterli puanınız varsa, size en yakın vodafone Bayiye gidip cihazı satın alabilirsiniz. Birikmiş puanlarınız 1000 hanımefendi Cihaz 1000 TL, 6000 TL hanımefendi 6.000 TL ve üzeri bir cihaz satın almaya hak kazanırsınız.

Vodafone cihazı sonucu nasıl bulunur?

cebin ortasında vodafone Puanınızı öğrenmek için: Mobil merkeze gidin ve sizinle ilgilenen, puanını öğrenmek istediğiniz temsilciye talebinizi gönderin. senin merkezin cebinde hanımefendi bilgi çıkarılır. Puanlarınızla satın alabileceğiniz telefonlar ile ilgili bilgiler sizlerle paylaşılmaktadır.

Kullanılan vodafone telefon?

Kullanıcılar kullanmadıkları eski cihazları değerlendirip yenilerini de doğrudan satın alabilirler. vodafone Garantili yenilendi ikinci el Cihaz ayrıca satın alınabilir.

Vodafone puanları nasıl bulunur?

cebin ortasında Vodafon puanları Öğrenmek için: Mobil Merkez’e gidin ve talebinizi sizinle ilgilenen ve puanını öğrenmek istediğiniz temsilciye gönderin. senin merkezin cebinde hanımefendi bilgi çıkarılır. Puanlarınızla satın alabileceğiniz telefonlar ile ilgili bilgiler sizlerle paylaşılmaktadır.

Telefon faturası almak için ne gerekiyor?

kullandığınız GSM operatörünün size en yakın bayisine gidin, telefon Teslim almak istediğinizi belirtin, görevli kimlik kartınızı sizden alacak ve işlemi gerçekleştirecektir. telefon Tarifenize ek ödeme yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın