medyauzmani.com

Vanilya kokulu mektuplar hikaye mi?

parça İleti Çok meraklı ve açık. İleti Aslında bir peri masalıdır. Bu masal, krallığını, karısını terk eden ve rüya göremediği için sokaklarda çare arayan bir kralı anlatır. Kıymık masala ve pasta kokulu bir aşk mektubu.

Kokulu vanilya harflerinin teması nedir?

Annesi ve babası ayrılan Splinter, bir süre babaannesinin yanına yerleşmek zorundadır. Çok yaratıcı bir çocuk olarak kendi dedektiflik ve istihbarat teşkilatını kurar. Bir gün, bir postacı olan Bay Smiley, otuz yıl önce Paris’ten Splinter’ın merhum büyükbabasına postayla bir mektup alır. İleti getirir.

Ne tür vanilya kokulu mektuplar?

fantezi/tür

Vanilya kokulu harflerin yaşı kaç?

vanilya kokulu mesajlar (+8yaş)

Kokulu vanilya harfleri kimlerdir?

Sevim Ak / Yazar

Kıymık kaç yaşında?

Miriç, 5 Şubat 1992’de Adana’da doğdu. Eğitimini Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı ve ayrıca Büyükşehir Belediye Enstitüsü’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Sevim Ak Vanilya kokulu kaç mektup sayfası?

127 sayfa içerikten oluşur vanilya kokulu mesajlar Kitap (Ciltsiz) hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden diliyle dikkat çeken eserler arasında yer alıyor.

Kaç sayfa vanilya kokulu masal?

Vanilya Kokulu Masallar Koleksiyonu

baskı dili Türkçe
cilt durumu selçkiler
sayfa sayısı 288
Yaş grubu 0-3 yıl
yayın tarihi 2015

Behiç Ak ve Sevim Ak kimdir?

Kız kardeşim sevim ak; Biyokimya uzmanı. Heybeliada’daki sanatoryumda çalıştı ve oradan emekli oldu. Şimdi çocuk kitapları yazıyor. Ağabeyim kurumsal bir mali müşavir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın