medyauzmani.com

Uzatılmış araç muayenesi 2021 süresi ne kadardır?

toplantı gecikme zamanlar 31 Aralık için sınır yok 2021Tüm yeni düzenlemeler hala yürürlükte el arabası için geçerli olduğunu belirten TÜVTÜRK, zamanlar 9 Haziran 2021’e kadar sınır olmadığını duyurun

Araç muayenesi tamamlandıktan sonra kaç gün ertelenebilir?

Araç muayenesi 1 gün 10 geç olsa bile gün geç olsa bile el arabasıVe toplantı son kullanma tarihinden itibaren Araç muayenesi cezaya tabidir. yapacağız Araç muayenesi 1 gün geç olsa bile gecikme Para cezası ödenir.

Araç muayene affı uzatıldı mı?

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonuna eklenen önergeye göre, Araç muayenesi 31 Aralık 2021 tarihine kadar yapması gerektiği halde zamanında yapmayanlar el arabası Sınavlarına girerlerse aylık yüzde 5 gecikme faizi ödemekten kurtulacaklar.

2021 araç muayenesi kaç gün ertelenebilir?

Polisin size verdiği 15 gün Tekrar trafik kontrolünden geçerek bu cezayı ödediğinizde yüzde indirim ve daha düşük ücretlerden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda ehliyetinize 10 ceza puanı uygulanır.

Araç muayenesi 1 ay ertelenirse ne olur?

Degerli musterimiz, toplantı süresi dolmuş araçların toplantı Gecikme ücretlerinin yürürlük tarihinden itibaren tahsil edildiğini hatırlatmak isteriz. gecikme fiyatı toplantı Hepsinin süresi doldu o için toplantı Bu miktar maaşın yüzde5’i kadardır ve bu tutarlar Maliye Bakanlığı Gelirler İdaresi Başkanlığı’na aktarılır.

Muayene tarihi ertelenirse ne olur?

Yeni düzenlemeye göre aracının muayenesini bir yıl geciktiren araç sahibi, gecikme cezası olarak 205,08 TL yerine yaklaşık 14,36 TL ödeyecek. 5 yıl incelemek Ticari aracın ödeyeceği gecikme ücreti 1.062,71 TL yerine 74,68 TL olacak.

Araç muayenesi iki gün ertelenirse ne olur?

toplantı Süresi dolmuş araçların her ayı için toplantı Ücretin yüzde5’i oranında gecikme cezası alınır. Dahası toplantı bu dönemden biri gün Gecikme durumunda dahi yüzde5 gecikme cezası uygulanır. TÜVTÜRK tarafından tahsil edilen demuraj tutarları Gelir İdaresi Başkanlığı’na aktarılır.

4 yıllık borç sorgulama ne kadar?

1 genel Geciken araba 205 TL gecikme cezası yerine 17 TL 2 genel Geç kamyon 529 TL gecikme cezası yerine 41 TL, 4 yıl Geç kalan minibüs için 820 TL yerine 50 TL, 4 yıl Geciken traktör 418 TL gecikme cezası yerine 31 TL ödeyecek.

Araç muayenesinde af ne zaman bitiyor?

aynı yasa ile Araç muayene muafiyeti Traktörler sayesinde, arabalar, motosikletler, otobüsler, kamyonlar vb. Araçlar kaç yıl gecikirse geçsin örneğin 1 ay, 5 yıl veya 10 yıl 31 Aralık 2021 tarihine kadar. toplantı Aftan yararlanabilirler.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın