medyauzmani.com

Türkiye’deki Aile Destek Programı ödemeleri bu hafta ödenecek


Türkiye'deki Aile Destek Programı ödemeleri bu hafta ödenecek

Türkiye’nin Aile Destek Programı kapsamında yararlanıcılara bu hafta Ağustos ayı ödemeleri yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından, Türkiye’de Aile Destek Programı ödemelerine ilişkin açıklama yapıldı.

Açıklamada, Türkiye’de aile destek programından yararlananların yer aldığı ödeme listelerinin, sosyal yardım ve dayanışma kurumlarının değerlendirmeleri ışığında Entegre Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden otomatik olarak yapıldığı belirtildi.

Bu kapsamda, Entegre Sosyal Yardım Bilgi Sistemi üzerinden ödeme listesinin hazırlanmasına esas teşkil eden verilerin, hakkın belirleneceği ay için güncel olduğu ve ödeme dosyasının gerekli olması gerektiği vurgulandı. kontrolleri ay sonuna kadar bekleyin ve aşağıdaki bilgileri ekleyin:

“Bu doğrultuda Türkiye’de Aile Destekleme Programı, Ağustos ayı için hak sahiplerini belirlemek için ödeme listesi oluşturma sürecini başlatmış olup, ödemeler Eylül ayının ilk haftasında yapılacaktır.

Program kapsamında ilerideki ödemeler için de aynı uygulama devam edecek olup, güncel veriler ışığında desteğin verileceği ayın sonunda ödeme işlemlerine başlanacaktır. İşlemleri takip eden ayın ilk haftasında Türkiye’deki aile destek ödemeleri hak sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacaktır.

ekler:

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na sosyal yardım desteği ödemeleri

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın