medyauzmani.com

Turkcell paket bypass’ı nasıl anlarım?

Dilerseniz KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek veya telefonunuzdan *100# tuşlayarak da sorgulama yapabilirsiniz.

Kaç gigabayt kaldığını nasıl öğrenebilirim?

internet paketimde Dinlenme benim kullanımım Nasıl öğrenebilirim? internet paketinizde Dinlenme kullanımlarınız Dinlenme 2222 numarasına ücretsiz SMS göndererek Öğrenebilirsin.

Turkcell paket bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Yemek tarifi bilgilerimi nasıl alabilirim SORULARIM TARİFE yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz. Kullandığınız tarife ve diğer her şey paketler Cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir.

Turkcell paketi nasıl bypass edilir?

Kısıtlayarak kullanımınızı durdurur ve sizi bilgilendirir. “AKILLI FATURA” yazıp 2222’ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Turkcell paketi ne kadar aşıldı?

Yerel mobil internet kullanımlarında 1 GB otomatik yedek kullanan kurumsal faturalı abonelere, ilk otomatik ekspertiz paketini etkinleştirdiklerinde 3 GB ek 2 hafta daha yükleniyor. paket 54,9 TLKime, ikinci otomatik geçersiz kılma paket Aktivasyondan sonra 2 hafta boyunca ek 3 GB paket 49,9 TLKime, üçüncü otomatik geçersiz kılma paket Etkinleştirdiklerinde…

Telefonumda kaç GB kaldı?

Dahası Dinlenme 2200’e kısa mesaj göndererek, telefonunuzdan *100# tuşlayarak veya 0532757 2222’yi arayarak Dinlenme Bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

Özet 7000 Ücretsiz mi?

Paketinizde ne kadar sohbet, SMS veya internet kaldı? Özgür ve kolayca sorgulayın 7000 senin için yeterli. Ön ödemeli veya ön ödemeli hattınızdan ÖZET f yaz 7000“e Özgür Bir metin mesajı gönderin ve bakiyenizi kolayca öğrenin.

Güncel tarifemi nasıl öğrenebilirim?

TARİFE yazıp 2222’ye göndererek veya Online İşlem Merkezi’nden. Mevcut programın Öğrenebilirsin.

* 159 nedir?

Kalan dakikalarınızı KALAN yazıp 2222’ye ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz. Üstelik cep telefonunuzdan * 159# tuşlayarak “ara” butonuna basabilir veya kurumsal online işlemlerden sorgulama yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın