medyauzmani.com

Türk Telekom Fırsat 6 GB paketi nasıl iptal edilir?

senin grubun Iptal etmek \ bozmak yapmak Iptal etmek \ bozmak aylık 6 GB 5555’e ücretsiz SMS yazıp gönderebilirsiniz; Iptal etmek \ bozmak Bunu yapmadığınız takdirde, planınız faturalandırma sürecinde otomatik olarak yenilenecektir. paketi iptal et Bunu yaparsanız fatura tarihine kadar kalan kullanım haklarını kullanabilirsiniz.

Benzersiz 6GB nasıl iptal edilir?

tahliye Iptal etmek \ bozmak için EŞSİZ BENZERSİZ 6 GB Yazılarak 5555’e gönderilmesi gerekmektedir. ortadan kaldırır Ücretsiz avantajlar kaldırılmayacaktır. Kullanım süresinin sonuna kadar geçerli olacaktır.

Türk Telekom eklenti paketi nasıl iptal edilir?

Paket güncellemesi Iptal etmek \ bozmak isteyen müşteriler Iptal etmek \ bozmak 2GB EKSTRA yazın ve 5555’e veya müşteri hizmetleri aracılığıyla SMS gönderin Iptal etmek \ bozmak Operasyonu gerçekleştirebilecek.

Türk Telekom 6 GB 29 TL faturasız nasıl yapılır?

Nasıl Bende var? Festival 6 GB Yaz 5555’e gönderin.

6 GB’lık yeni bir fırsat nasıl oluşturulur?

Bu paketi kullanmaya başlayan müşteriler için otomatik olarak 4.5G aboneliklerini başlatacaktır. Fiyatlara KDV ve ÖİV vergisi dahildir. Yeni fırsat 6 GB son 90 gün içindeki numaralı paketten veya yeni Hat satın alarak Turkcell Hazır Kart’a gelen ve son 30 gün içinde numarasını Turkcell’den aktarmamış aboneler yararlanabilir.

Benzersiz 10 GB paketi nasıl iptal edebilirim?

paket iptali için 10 GB benzersiz iptal Yazılarak 5555’e gönderilmesi gerekmektedir. ortadan kaldırır Ücretsiz avantajlar kaldırılmayacaktır. Kullanım süresinin sonuna kadar geçerli olacaktır.

6 GB’lık paket nasıl yapılır?

Nasıl Bende var? Dunnosen 6 GB Yaz 5555’e gönderin. DONUSEN Faturasız Müşterileri 6 GB ve 5555’e kısa mesaj gönderin. 6 GB’lık paketlerFiyatı mevcut müşteriler için aylık 55 TL’dir.

Eklenti paketlerimi nasıl iptal edebilirim?

satın aldığınız paket nasıl iptal edilir yapabilir misin? Faturalı ve faturasız hatlar için arama, internet ve SMS paketleri Vodafone Yanımda uygulamasından, self servis online, sesli yanıt servisi 7000’den veya Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezlerinden *7000# aranarak satın alınabilir. Iptal etmek \ bozmak Yapabildin mi.

Türk Telekom 2 GB Ekstra İnternet nasıl iptal edilir?

senin grubun Iptal etmek \ bozmak yapmak Iptal etmek \ bozmak Temizlemek 2 GB 5555’e ücretsiz SMS yazıp gönderebilirsiniz; Iptal etmek \ bozmak Bunu yapmadığınız takdirde, planınız faturalandırma sürecinde otomatik olarak yenilenecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın