medyauzmani.com

Tofaş 2021 üretimi neden durdu?

Bu kapsamda söz konusu mikroçiplerin kullanıldığı bazı parçaların yurt dışından 19 Mart tarihinde satın alınması ve teslim edilmesinde aksamalar yaşanmıştır. 2021 5 Nisan akşamı iş gününün bitiminden sonra 2021 İki haftaya kadar fabrikamızda Üretmek Faaliyetler askıya alınacaktır.

Tofaş 2022’de üretimi neden durdurdu?

Tofaşyıl sonu envanteri ve Üretmek Hatlarda gerçekleştirilecek planlama bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle 1-9 Ocak 2022 arasında prodüksiyon için ara verecek TofaşYeni yılın ilk günlerinde prodüksiyon için ara vereceğim

Tovaş neden üretimi durdurdu?

Bir yanda chip krizi, diğer yanda elektrik kısıtlamaları nedeniyle bu hafta bazı fabrikalar gündeme geldi. prodüksiyon için Ara Ferik. Sesi artırmak veya azaltmak için yukarı/aşağı ok tuşlarını kullanın. TofaşBursa’daki fabrikasında elektrik kesintisi nedeniyle bugünden Perşembe gününe kadar prodüksiyon için Üç gün ara vereceksiniz.

Tovash hala üretimde mi?

1981 yılında üretimine başlanan seri, 2010 yılında Holland Car’ın Etiyopya’da DOCC modelinin üretimi ile sona erdi.

Tofaş ne zaman üretime başlayacak?

Fabrikamız 10 Ocak 2022 Pazartesi günü yapılacaktır. Üretim başlayacak. “

Tovaş ne zaman üretmeyi bıraktı?

Bu kapsamda söz konusu chiplerin kullanıldığı bazı parçaların alım ve teslimatlarındaki kesintiler nedeniyle 19 Mart 2021 akşamı mesai bitiminden Nisan ayına kadar iki hafta süreyle fabrikamızdayız. 5, 2021. Üretmek Faaliyetler askıya alınacaktır.

Tovash’ı durdurur musun?

Tüm dünyayı etkisi altına alan mikroçip sorunu Türkiye’deki fabrikaları da etkilemeye başladı. Tofaş Mikroçip tedarikindeki bir sorun nedeniyle üretimi durdurmaya karar verdim. Tofaş 19 Mart’ta iş bitiminden sonra iki hafta boyunca üretimi durduracak. Üretim 5 Nisan 2021’de yeniden başlayacak.

Tovash neden kapatıldı?

Tofaş Türk otomobil üreticisi, ürün tedariğinde yaşanan sorun nedeniyle yarın akşamdan itibaren üretimini iki hafta süreyle durdurma kararı aldı. Tüm dünyayı etkisi altına alan mikroçip sorunu Türkiye’deki fabrikaları da etkilemeye başladı. Tofaş Mikroçip tedarikindeki bir sorun nedeniyle üretimi durdurmaya karar verdim.

Tovash neden kapatıldı?

Tofaş Mikroçip tedarikindeki bir sorun nedeniyle üretimi durdurmaya karar verdim. Tofaş 19 Mart’ta iş bitiminden sonra iki hafta boyunca üretimi durduracak. 5 Nisan 2021’de üretime devam edilecek. Üretim duruşlarında fabrikada düzenli bakımlar yapılacak.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın