medyauzmani.com

Tinder Gold Match nedir?

İhale Altın™ “ve altın maç Özellik, sizi beğenen kişileri görebilir ve Sınırsız Beğeni, Geri Al, Passport™, günde 5 Süper Beğeni™, ayda bir ödeme gibi avantajlarla reklamsız satın alma elde edebilirsiniz. Tinder Deneyebilirsin.

Altınla eşleştirme nedir?

Like You özelliği, sizi beğenip beğenmemeye karar vermeden önce sizi kimin beğendiğini görmenizi sağlar. Sadece Tinder altın Ve Tinder Platinum abonelerinin Sizin İçin Beğeniler özelliğine erişimi vardır. Kaydolmak için Tinder’ı açın > profil simgesine dokunun > Ayarlar > Tinder altın Tinder Platinum satın alın veya satın alın.

Tinder’da altın ne anlama geliyor?

altınGit ve seni kimin sevdiğini gör İhale Altın™ sizi seven insanlara göstererek zaman kazandırır. Uygulamada geçirdiğiniz zamanı daha verimli kullanmak için sizi beğenenlerle anında eşleşebilir, onları atlayabilir ve tek tıkla profillerini inceleyebilirsiniz.

Tinder’da çöpçatanlık ne anlama geliyor?

Hoşunuza gittiğinde (veya sevdiğiniz birini “beğendiğinizde”), o kişiyi de seviyorsanız, bir “uyum” olursunuz. Eşleştirmeden sonra mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. Gerisi size kalmış!

Tinder nasıl kullanılır?

Tinder Uygulamada Google hesabınız, Facebook hesabınız ve telefon numaranız ile giriş yapabilirsiniz. Benim gibi bir Google hesabıyla oturum açmayı tercih ederseniz, uygulama bir sonraki adımda telefon numaranızı girmenizi isteyecektir. Numaranızı girdikten sonra, “Devam” seçeneğine dokunun.

Tinder mor yıldırım ne anlama geliyor?

Boost, 30 dakika boyunca bölgenizdeki en popüler profillerden biri olmanızı sağlar. Maç Şansını Artırın – Boost yaparken 10 kata kadar daha fazla profil görünümü elde edebilirsiniz.

Altın üye ne anlama geliyor?

Alışveriş deneyiminiz ve ayrıcalıklarınız için oluşturulmuş bir alışveriş programıdır. Son bir yılda yaptığınız alışverişlerin ortalama toplam tutarı 1.000 TL ve üzeri ise bu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Tinder platin mi altın mı?

İhale Altın karşı Tinder Platin: iki büyük platin varyasyonu, TinderSunduğunuz *TÜMÜ* avantajları içerir – yükseltme, ekleme ve altın Ayrıca özelliklerin kilidini açar. Tinder Platinyükseltmek için İhale Altınİki ana avantajı vardır: Süper Beğeni ile mesaj gönderebilirsiniz – önce eşleştirileceksiniz.

Tinder altınını nasıl alırsınız?

Abone olmak için TinderAç > Profil simgesine dokunun > Ayarlar > Tinder artı®, altın Ya da platin al.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın