medyauzmani.com

Tibtrap Yapışkan Fare nasıl kullanılır?

Yapışkan fare ilacı nasıl kullanılır?

Ahşap veya karton gibi sert bir zemin üzerine yerleştirilen Bytrap tuzağını yakalamak istediğiniz böceklerin geçebileceği bir yere koymanız yeterlidir. Ürüne yapışan böcekler ürünle temas ettikleri yerde yakalanırlar.

Tiptrap fare zehri nasıl kullanılır?

dörtlü zehir yok Kiraya vermek Yapıştırıcı 150 ml Kullanım Şekli: Hayvanın gezindiği uygun bir yere konur. Dokunduğu yere yapışan hayvan yakalanıyor. Farklı deliklerin etrafına yerleştirildiğinde, içinden çıkabilecek hayvanları durdurur.

Yapiskanina ne konur ücret?

Herhangi bir yapıştırıcıda olduğu gibi, Kiraya vermek Yapıştırıcılar için de sirke tercih edilir. Yapışkan dökülen bölgeye sirke döküp temiz bir bezle silmek gerekir. Sirke, malzemenin yapışkan özelliğini azaltır ve daha kolay çıkmasına yardımcı olur. Giysiler doğrudan sirkeye batırılarak da kullanılabilir.

Fare yapıştırıcısı zehirli midir?

Toksik değildir. yapışkan Kalıntılar benzin veya yağ ile temizlenebilir. Kullanım talimatlarını okuduğunuzdan emin olun.

Yapışkan fare ilacı nasıl temizlenir?

alkol ile aseton Kiraya vermek Yapıştırıcının özelliklerini kaybetmesine neden olur. Yapışkan olan bu kimyasal halı veya kumaştan sorunsuz bir şekilde çıkar. Tüm bu yöntemlerden sonra yapıştırıcının çıktığı yüzey bulaşık deterjanı ile iyice silinir ve kalan lekeler iyice temizlenir.

Yapışkan fare nereye uygulanır?

Kiraya vermek Tuzak kurmak yapıştırıcımukavva veya mukavva gibi sert bir yüzey üzerine. sürülmek Farenin gitmesi gereken yerde bırakılır. Böylece Kiraya vermekÜzerinden böcekler gibi böcekler geçer. yapışkan Onlara yapışırlar ve böylece yakalanırlar.

En etkili fare zehri nedir?

Rodilon Macun kentsel alanlarda en çok soruna neden olan lağım fareleri (Rattus Norvegicus), Çatı Rattus (Rattus Rattus) ve Ev Faresi (Musmucus) üzerinde etkilidir.

ASEM fare zehri nasıl kullanılır?

Asya fare zehiri 500 gr Kullanım Şekli: Fare zehiri onu kullan; Hazır Kiraya vermek yemin etmek (fareler 3~5m’deki her yem istasyonu için, her yem istasyonuna 15-30g yem konulmalıdır, (sıçanlar için) 5-10m uzaklıktaki bir yem istasyonunda, el değmemiş her istasyona 50-100g yem konulmalıdır.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın