medyauzmani.com

Telefonum özel mi?

Yıldız 253’ü çevirdiğinizde # Telefonunuz gizli sayılar için Kapanırsa kapanır, kapanırsa açılır. Yani basit bir tuş vuruşu ile her iki işlemi de gerçekleştirebilirsiniz. gizlenmiş Numaradan gelen aramaları kabul etmek için: gizlenmiş 31 Ağustos 2018 tarihinde KAPAT yazıp 7046’ya mesaj atabilir veya 7046’yı arayabilirsiniz.

Numaramın özel olup olmadığını nasıl anlarım?

Bunun için yapmanız gereken adımlar şunlardır:

  1. İsimsiz numaralar servisini aramak için 11842 veya.
  2. “KİM” yazıp bir boşluk bırakarak sizi arayan 10 haneli GSM numarasını yazıp 7048’e mesaj atmaktır.

23 Şubat 2020

Özel numara hattımı nasıl kapatabilirim?

*253# ile; * Gizli numaralardan gelen aramaları engellemek veya almak için *253# tuşlayın. *253#’yi aradığınızda gizli numaralardan arama engelleme servisi mevcut durumunu değiştirecek (açıksa aktif, kapalıysa aktif) ve ilgili bilgileri telefonunuzun ekranında görebileceksiniz.

Özel telefon numarası ne anlama geliyor?

seni kim aradı #31# telefon numaraları görünmez olay Hatta hlr’de yapılacak bazı değişikliklerle bu Özel Sayılar da mümkündür. Ancak operatörlere bunu sormayın, bunu bir sebep için yapmıyorlar.

Özel numara nasıl oluşturulur?

Yani gizlice aramak istediğimiz numaranın başına #31# (üç kare bir kare) yazılmalıdır. Daha sonra ara butonuna basarsak o numarayı gizlice ve karşımızdaki kişinin telefonunun ekranından ararız.özel numara Bazı telefonlarda “Ara” veya “Gizli mod” yazıyor sayı” şeklinde de yazılabilir.

*31* Bu nedir?

Aramalarınızda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaraya * 31# yazarak aradığınız kişinin numaranızı o an görmemesini sağlayabilirsiniz.

Özel numara ne anlama geliyor?

İşte merak edilen tüm detaylar. Operatörler aracılığıyla gizli arama yapmak için # 31 # tuşlayın ve aramak istediğiniz telefon numarasını girin. Bu işlemi yaparak arama yaptığınızda aradığınız kişinin ekranında “” belirecektir.özel numara “Ara” diyor.

Telefon numarası kime ait?

11855’i arayarak numara veya isme göre arama yapabilir, kişisel kaydınızı yaptırabilirsiniz. 11855’e SMS göndererek: İsim ile arama yaparken ADI SOYADI boşluk bırakarak 11855’e SMS gönderebilirsiniz.

31’i ararsak ne olur?

Aramalarınızda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; * Aramak istediğiniz numaranın başında31# yazarak aradığınız kişinin numaranızı o an görmemesini sağlayabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın