medyauzmani.com

TEI’nin genel müdürü kimdir?

Akşit genel müdür mü?

Mahmud Faruk Akşit(TEI) Tusaş Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdür O atanmıştı. Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü, 1991, Dr. Mahmud Faruk Akşit(TEI) Tusaş Motor Sanayii A.Ş. Genel Müdür O atanmıştı.

TEI’nin müdürü kimdir?

TAI Motor Sanayi (TEI) genel Müdür Profesör. Dr. Mahmud Çıkışı TEITS1400 motoru için ilk insanlı uçuş iznini 2023 yılı bitmeden Gökbey ile almayı hedeflediklerini belirtti.

TEİ ne anlama gelmektedir?

TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEI) 1985 yılında TAI, General Electric (GE), Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) ve Türk Hava Kurumu (THK) arasında kurulmuş bir anonim şirkettir.

Civat Akşit Hoka’nın oğlu kimdir?

Mahmud Akşitilahiyatçı Civat Akşit hocam O onun oğlu.

Civat Akşit’in kaç çocuğu var?

Cevat Çıkışı Halen bölüm başkanıdır ve 4 yıl emekli olmuştur. Bebek O onun babası.

Cavet Hoca kimdir?

Givat Akşit ilahiyatçı, din alimi ve akademisyendir. Tam adı M. Cevat Akşit’tir. 1938 yılında Denizli’nin Yatağan ilçesinde doğdu. Babası Şakir Ali Efendi, o dört yaşındayken öldü.

Civat Akşit Hoka’nın oğlu ne iş yapıyor?

Mahmut, lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır. AkşitDoktorasını Amerika Birleşik Devletleri’nde aldıktan sonra 2013 yılından itibaren TEI Vakfı Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

TEİ ne yapar?

TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. TUSAŞ Motor Sanayi A.Ş. (TEI) 1985’te; Türk Motor Şirketi, Türk Hava Kuvvetleri envanterine girecek F-16 uçaklarına güç verecek General Electric F110 motorunu üretmek üzere kuruldu.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın