medyauzmani.com

TEGRETOL günde ne kadar içiyor?

Uygulama şekli ve yöntemi: Tgretol Her zaman (belki ben gün Günlük doz tıbbi durumunuza göre bölünür. bugünde 2 ila 4 kez alındı ​​18 Mart 2014

Çok fazla TEGRETOL alınırsa ne olur?

TgretolÖzellikle tedaviye başladığınızda veya dozunuz artırıldığında, sizi uykulu, baş dönmesi veya bulanık görme yapabilir.

TEGRETOL’e ne olur?

İshal Karın ağrısı Eklem veya kas ağrısı Terlemede artış İştah kaybı Saç dökülmesi Yüzde ve vücutta aşırı tüylenme Cinsel bozukluklar Erkek kısırlığı Kızarıklık ve ağrılı dil Ağız yaraları Cilt renginde değişiklikler Akne. bunlar TgretolBunlar genellikle hafif ila orta dereceli yan etkilerdir.

TEGRETOL kimlere verilir?

200’lük ve 400’lük dozlarda satılan, epilepsi hastalarında kullanılan, turuncu kaplamalı, tatsız ve bayılmayı önleyici kıvamsız bir ilaçtır. Bir iminostilben türevi olan karbamazepin için ticari teklif formu.

TEGRETOL bir antidepresan mıdır?

antidepresanlar Antiepileptik ilaç yok. Aktif bileşen karbamazepin içeren teril CR’ye eşdeğerdir.

TEGRETOL kanar mı?

Aşağıdaki ilaçları alıyorsanız doktorunuza söyleyiniz: TgretolKontraseptiflerin vücudunuzda çalışma şeklini etkiler. yazı tahtası Lekelenme olabilir. Ayrıca kontraseptiflerin daha az etkili olmasına neden olabilir ve hamilelik riski olabilir.

Bu ilacın yan etkileri nelerdir?

topamaxAraç ve makine kullanma yeteneğinizi etkileyebilecek yorgunluk, uyuşukluk ve baş dönmesine neden olabilir. Ayrıca görüşünüzü etkileyerek görme bozukluklarına ve/veya bulanık görüşe neden olabilir. Önce doktorunuzla konuşmadan araç veya makine kullanmayın.

TEGRETOL’ün yan etkileri ne zaman geçer?

bunlar TgretolGenellikle hafif ila orta derecededir yan Etkileri. Bu etkilerin çoğu geçicidir ve genellikle zaman içinde azalır.

TEGRETOL aç karnına alınabilir mi?

Doktorunuz tarafından reçete edilen doz, yukarıda listelenen dozdan farklı olabilir. Bu durumda, doktorunuzun talimatlarına uyun. TgretolYemekle birlikte veya yemekten sonra alabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın