medyauzmani.com

Technosada’da Kara Cuma ne zaman?

kara cuma ne zaman? Kara Cuma 26 Kasım 2021 Sadece Bugün olacak.

2022 Technosa indirimi için tarih nedir?

Tekno Kulübü Teknosa üyelerine indirim Bu bir abonelik biçimidir. tekno club üyesi olarak indirim Jeton ve hediyeler kazanabilirsiniz. Teknosa indirim günleri ne zaman? Teknosa indirim günleri 1-30 Mayıs 2022 tarihleri aktif arasında indirim simgelerle Teknosa.com’da devam ediyor.

Teknosa ne zaman indirim yapar?

Teknosa “Turuncu günler” olarak bilinir ve bol miktarda üretilir indirimler Orange günlerinde yapıldı Teknosa Müşterilerin dört gözle beklediği tarihler vardır. P – ` ile ilgili bu dönemlerde popüler ürünler indirim Pickup için Mevcut.

Technoza Kara Cuma ne zaman?

TeknoSAMüşterilerine cazip indirimler sunuyor musunuz? Kara CumaŞükran Günü’nden sonraki ilk Cuma günü tüm dünyada kutlanır ve bir Amerikan geleneğidir. 2021 yılında ise bu tarih 26 Kasım’a denk geliyor.

Elektronik indirimler nelerdir?

Her yıl Kasım ayının son Cuma günü başlar ve bir gün sürer. indirim Çılgınlık “Efsanevi Cuma” olarak bilinir. gelenek indirim günlerin için e– Ticari lokasyonlar ve süpermarketler dahildir.

Teknosa indirimi ne zaman bitiyor?

Teknosa 2022 Kampanyaları – Teknosa indirimleri | Teknosa Kampanyalar ve fırsatlar – Teknosa. TeknoClub üyeliği kazanmak çok kolay! Kampanya 12-14 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında geçerlidir. 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde 2.500 TL hemen sepette indirim o kazanacak

iPhone indirimleri ne zaman?

daha uygun fiyatlı Iphone Ve Mac’ler Mayıs – Ekim de, Eylül’de yeni Iphone daha önce sunulduğunda IphoneApple’dan bir fiyata indirim Yapmak. örneğin, Iphone Form 6 Eylül sonu Iphone 7 yaptığınızda büyük bir indirim alabilirsiniz.

Teknosa indirimi ne zaman bitiyor?

Teknosa 2022 Kampanyaları – Teknosa indirimleri | Teknosa Kampanyalar ve fırsatlar – Teknosa. TeknoClub üyeliği kazanmak çok kolay! Kampanya 12-14 Nisan 2022 tarihleri ​​arasında geçerlidir.

indirim ne zaman

Ocak, Şubat ve Mart aylarında kış sezonu ürünleri indirim yapmak girer. “Nasılsa bahar geliyor, kışlık ürünler bana iyi gelir” diye düşünmeyin ve gelecek yıla yatırım yapın. Aynı şekilde ağustos sonu ve eylül de yaz mevsimidir. indirim yapmak girer. Önümüzdeki yaz da bu tarihlerde alışveriş yapabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın