medyauzmani.com

TDK’nın anlamı nedir?

sağduyu : sevmemek, beğenmek, tanımlamak, değer vermek.

İsteğe bağlı Katarlaştırma ne anlama geliyor?

damıtma Görev, tahmin. Sürekli buharlaştırma ve ardından sıvının yoğunlaştırılması yoluyla ayırma. Bir sıvıyı toplayın, damıtın ve gaza veya buhara dönüşene kadar ısıtarak, ardından tekrar soğutarak ve sıvı haline döndürerek saflaştırın.

Gizlilikten kastınız nedir?

mevcut TDK’da sözlük anlamı ile Cheyenne, Şahane değerli, Şahane Kıymetli, sevimli, uygun, lâyık, lâyık, münasip anlamlarına gelir. mevcut Sayan, cümlede kullanılan yönteme göre anlam kazanır.

“çevre” ne demek

çevre Kelimenin Türkçe anlamı “çevre, çevre, çevre” demektir. Arapça ḥwṭ kökünden, muḥīṭ çevre z, “kuşatma, çevreleme, çevreleme” kelimesinden türetilmiştir.

Tahmininiz ne anlama geliyor?

Değerini ve kıymetini anlayarak. Takdir.

Damıtılmak ne demek?

Bir sıvıyı toplayın, damıtın ve gaza veya buhara dönüşene kadar ısıtarak, ardından tekrar soğutarak ve sıvı haline döndürerek saflaştırın.

edebiyatın damıtılması ne demek?

Soğutulduktan ve buhar haline getirildikten sonra yabancı maddelerden arındırıldıktan sonra damla damla sıvı elde etmek, imbikten geçirmek, tahmin etmek.

beğenmek türkçe ne demek

beğen beğen değerli layık demektir. Şahane Beğenilen ve beğenilen anlamına gelir. Dilimizde çokça kullanılan bu kelime aynı zamanda övgü sözü olarak da kullanılmaktadır.

anlaşma ne demek?

değerlendırmek: iyice okumak, düşünmek ve çalışmak.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın