medyauzmani.com

Tatlıya sokağa çıkma yasağı kalktı mı?

fırın f pastane Kademeli normalleşme sürecinde çalışma saatleri, Cuma 21:00’den Pazartesi 05:00’e kadar sokağa çıkma yasağı bunlar uygulanıyor. Bu süre zarfında marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, tatlıcılar ve kuruyemişçiler, tuzlu kraker Tesis, 23 Mayıs 2021, 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Sokağa çıkma yasağında tatlıcılar ne kadar açık?

akşam yemeği, tuzlu kraker10:00 – 20:00 saatleri arasında kahvehane ve kafeterya gibi yeme-içme yerleri saat Yalnızca paket servis veya arada jöle servisi yapmak için Bu olabilir.

Tatlıcılar kaça kadar açılıyor?

Pazar günleri ise bakkal, market, manav, kasap, kuruyemiş ve manavlara tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak. şekerlemeciler 10.00 – 17.00 saat Arasında çalışabilen hemşehrilerimiz…

Tatlılar hafta sonu açık mı?

Sokağa çıkma yasağı süresi ve günlerinde ekmek üretilen fırın ve/veya unlu mamullere ruhsatlı işyerleri ile bu işyerlerinde sadece ekmek satan tacirler (sadece ekmek ve unlu mamuller satışı için) olacak.

Pastaneler hafta sonu kaçta açılıyor?

restoran / restoran tuzlu kraker Pastane benzeri işletmeler pazar günü saat 10.00 ile 20.00 arasında paket servis faaliyetlerine devam edebilecek.

Fırına gitmek haram mı?

Sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu gün ve saatlerde; şekerlemeciler (sadece tatlılar satılır) ve fırınlar Ayrıca lokanta ve lokantalara ilişkin genelge hükümlerine tabidirler.

Fırınlar açık mı?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında Kısıtlamadan muaf tutulacak işyerleri ve işyerleri tek tek açıklandı. böylece, fırın Operatörler ve çalışanlar kısıtlamadan muaftır.

Pastane hafta içi ne kadar açık?

Pazar günleri ise bakkal, market, manav, kasap, kuruyemiş ve manavlara tam gün sokağa çıkma yasağı uygulanacak. şekerlemeciler 10.00 – 17.00 saat Arasında çalışabilen hemşehrilerimiz…

2021 yılına kadar fotoğrafçıların çalışma saatleri nedir?

yaptığı açıklamada; 27 Haziran 2021 Pazar kırtasiye f paparazziler (Kimlik için gerekli senin resmin tedarik amacıyla) 07.0018.00 arasında yapabilirler. Bu işyerlerinde çalışanların da belirtilen süre boyunca sokağa çıkma yasağından muaf tutulacağı bildirildi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın