medyauzmani.com

SRC sertifika kartını nereden edinebilirsiniz?

kaynak belge Ehliyet almak isteyen sürücülerin öncelikle akredite bir eğitim kurumuna veya e-devlet üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Daha sonra bu eğitim kurumlarında şoförlerin yurtiçi taşımacılık için 28 saat, uluslararası taşımacılık için 32 saat eğitim alması gerekmektedir.

SRC sertifika kartı verildi mi?

2018’e kadar kaynak Kartlar Ulaştırma Bakanlığı tarafından halka gönderildi. belirtilen yılın Kart Basılı değil. kaynak Belgeler artık çevrimiçi olarak sorgulanıyor. Yani, daha önce Kart Oyuncuların kartlarını kaybetmeleri durumunda herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.

Elektronik ortamdan SRC sertifika kartı nasıl alınır?

eşart şifreye sahip olan kişi, eşart Şifre kimde? eşart Kamu kurumlarından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nı şifre ile seçin ve oradan mesleki yeterliliği seçin. sertifika doğrudan işlemlerden kaynak Belge talebi göndermek için düğmeye tıklayın.

src kart hangi kurumdan alındı?

29966 Sayılı Resmi Gazete’de belirtildiği gibi kaynak Eğitim Sertifikası sadece “Özel Ulaşım Hizmetleri Eğitimi ve Mesleki Gelişim Kursları” ile verilmektedir.

SRC Sertifikasyon Kartı ücreti nedir?

2022 SRC 1 SRC 2 SRC 3 SRC 4 Sertifikası Kurs Fiyatları

gerekli belge Sertifika kategorisi Türk Lirası KDV Dahil
kaynak1 Uluslararası yolcu taşımacılığı 1400 TL
kaynak2 Yurtiçi yolcu taşımacılığı 1260TL
kaynak3 Uluslararası eşya taşımacılığı 1435TL
SRC4 Yerel malların taşınması 1260TL

SRC kartımı nasıl alabilirim?

kaynak Sertifika almak isteyen sürücülerin öncelikle akredite bir eğitim kurumuna veya e-devlet üzerinden başvuru yapması gerekmektedir. Daha sonra bu eğitim kurumlarında şoförlerin yurtiçi taşımacılık için 28 saat, uluslararası taşımacılık için 32 saat eğitim alması gerekmektedir.

Nasıl SRC kartı alabilirim?

kaynak kartı Başvuru yapmak isteyen sürücüler e-devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. TC kimlik numaraları ve e-devlet şifreleri ile e-devlet sistemine giriş yaptıktan sonra ilgili bakanlığın “Meslek Yeterlilik Belgesi Sorgulama” ekranına girerek taleplerini iletebilirler.

Kursa gitmeden SRC sertifikasını nasıl alırsınız?

25 Şubat 2003 tarihinden önce ehliyetiniz varsa TC. Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanlığı tarafından yapılan sınav ve her türlü bir yol oturum açmak zorunda kalmadan SRC sertifikası elde edilebilir.

SRC belgesi nerede yazdırılır?

kaynak Kart çıkarma prosedürü Ayrıca yol denetimlerinden trafik polisi ve jandarma sorumludur. kaynak Belgeniz var mı yok mu sistemden sorgular. Böylece ; kaynak Kart Bastıran Kuruluş: Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı SRC sertifikası Masraf bankası: Halk Bankası şubeleri.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın