medyauzmani.com

SPK Düzey 1 sınavında kaç soru vardır?

Lisans sınavlarBeş çoktan seçmeli sorudan oluşur. yapmaya başlamak birimler halinde Bir soru Sayıları 25 olarak belirlenmiştir. Sınavlarda başarılı olmak a Derslerden en az 50 puan almak koşuluyla tüm derslerin ortalamasının 60 ve üzerinde olması gerekir.

SPK Düzey 1 sınavı kaç saat sürer?

yapmaya başlamakİlk dördü sabah ve son dördü öğleden sonra olmak üzere 8 dersten oluşur. Sabah seansı 9:30’da başlar ve 12:30’da biter; Öğle yemeği seansı 14:30’da başlar ve 17:30’da biter. Her ders için ayrılan süre 45 dakikadır. Her testte 25 soru vardır ve sorular dört seçenekten oluşur. Ehliyet almak için yeterli…

CMB Advanced sınavına ne sıklıkla girilebilir?

35) Sınavlar ne kadar? Katılma hakkım var mı? Sınavlara katılım konusunda herhangi bir kısıtlama yoktur. Ancak, iki yapmaya başlamak Bununla en az 60 gün arasında olmalıdır; Son Sınavda Alınan puanlar geçerli sayılır.

SPL 1 kursları nelerdir?

SPK seviyesi 1 lisans dersler:

  • dar sermaye piyasası mevzuatı ve meslek kuralları,
  • sermaye piyasası araçları 1Ve
  • yatırım kurumları,
  • Takas, saklama ve operasyon işlemleri.

SPK sınavından ne kadar almalıyım?

Sınavlarda başarılı sayılmak için lisans başvurusu Sınav için Sınavın her konusundan ve ilgili lisanslardan 100 üzerinden en az 50 almak Sınav için Tüm deneklerden alınan puanların aritmetik ortalaması en az 60 olmalıdır.

SPK Düzey 1 sınavı kaç dakika sürer?

1 6 gün içinde yapmaya başlamak Seans yapılır ve ilk seans saat 09:00’da başlar. Herşey Sınav 30. seans arası oturum dakikaları Çok zaman var.

SPK başvuruları ne kadar sürede sonuçlanır?

Yönetim Kurulu başvurulara ilişkin gerekli tüm bilgi ve belgeleri incelemek için belirli bir süre talep etmekte olup, Kanun’un 5. maddesinde bu süre 30 gün ile sınırlandırılmıştır.

SPK sınavı ne kadar sürer?

1 günde 6 yapmaya başlamak Seans yapılır ve ilk seans saat 09:00’da başlar. Herşey yapmaya başlamak Seanslar arasında 30 dakika vardır.

SPK Lisanslama Sınavı yılda kaç kez yapılır?

İkinci cevap: Aksi kararlaştırılmadıkça lisans sınavları Her yıl Mayıs ve Kasım aylarında. her yıl 2 zamanlar Tamamlandı.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın