medyauzmani.com

Sparta yangını kontrol altına alındı ​​mı?

Rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan alevlere müdahale etmek için bölgeye ekipler sevk edildi. ateş etmek12 su deposu, 5 su deposu, 3 helikopter, 1 uçak, 10 traktör ve 100’den fazla personel kontrol altında 2 Ağustos 2021’e girmeye çalışıyorum

Sparta’da yangın kontrol altına alındı ​​mı?

SpartalılarTürkiye’nin Sütçüler ilçesindeki orman ateş etmek Kara ve hava müdahalesi ile iki saat kontrollü. Spartalılarİstanbul’un Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü ile Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızıllı köyü arasındaki ormanlık alanda saat 18.00 sıralarında. ateş etmek Üretmek.

Sparta’nın ateşi söndü mü?

Kovada Milli Parkı’ndaki denizaltı sahasının ormanlık alanında bulunur. yanıyor5 itfaiye aracı, 2 suluk, çok sayıda ateş etmek İtfaiye müdahalesi. Çevredekiler de traktörlerle su taşıyarak ekiplere destek verdi. ateş etmekGeniş bir alana yayılmadan. kapanır.

Sparta’da yangın ne zaman çıktı?

Vatandaşlardan evlerini terk etmeleri istendi. SpartalılarTürkiye’nin Sütçüler ilçesine bağlı Çandır köyü yazılı vadi mevkiinde bugün saat 11:30 sıralarında. ateş etmek Üretmek.

Sparta’daki yangın nasıl?

SpartalılarKaracahisar’ın Aksu ilçesine bağlı köydeki orman ateş etmekHavadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle büyüyemeden söndürüldü. Orman, henüz bilinmeyen bir nedenle saat 15.00 sıralarında Aksu İlçesi, Karacahisar Köyü, Karkam Mevkii’nde oldu. ateş etmek Üretmek. Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Sparta Sochler’deki yangın devam ediyor mu?

Spartalılarİtibaren Sütçüler Çandır Köyü’nde Yazılı Kanyon Tabiat Parkı’nın ormanlık alanı içerisinde yer almaktadır. ateş etmek Dördüncü gün söndürme çalışmaları Devam et. ateş etmek Yangın söndürme çalışmalarına beş helikopter de hava desteği sağlıyor.

Sparta’da yangın nerede?

Çandır Yazılı Kanyon Tabiat Parkı ormanlık alanda köy ateş etmekRüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. İtfaiye ekipleri gece boyunca sprinkler ve itfaiye araçlarıyla söndürme çalışmalarını sürdürürken, havadan müdahale devam ediyor.

Sparta’da yasak var mı?

konya SpartalılarKerman ise kırmızı, yani yüksek risk grubundaydı. Buna göre bu illerde hafta sonunda sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. yasak Cumartesi ve Pazar günleri çalışacak. Restoran, kafe gibi işletmeler renk ayrımı olmaksızın yüzde50 kapasite ile çalışabilecek.

Sparta yasağını kaldırmak mı?

SpartalılarNormalleşme süreci şu şekilde olacak: – Hafta sonu sokağa çıkma yasağı Uyanıyorum. – 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sınırlı saatlerde sokağa çıkma yasağı uygulaması Spartalılariçinde kaldırıldı. – Sokağa çıkma yasağı 21:00 ile 05:00 saatleri arasında devam etmektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın