medyauzmani.com

sosyal market.adiyaman.bel.tr 2023 – Devlet ödemeleri


sosyal pazar. adıyaman.bel.tr Adıyaman Sosyal Piyasa Sistemi. Adıyaman Belediyesi Sosyal Market Yardım Uygulaması. Adıyaman Belediyesi Sosyal Market

sosyal pazar. adıyaman.bel.tr Yaşanan deprem felaketinin ardından yaraların bir an önce sarılması için büyük çaba sarf eden Adıyaman belediyesi ile Afet Koordinasyon Merkezi AdıyamanBu süreçte halkın ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayabilmek için hizmete sunduğu sosyal marketlerin randevu sistemine yönelmiştir.

Adıyaman Belediyesi Sosyal Market. sosyal pazarUzun kuyrukları ve aşırı kalabalığı önlemek için açılan yeni lokasyon hakkında bilgi verin. Adıyaman belediyesi yetkililer”Adıyaman Afet Koordinasyon Merkezi iş birliği ile sosyal marketlerimizde online randevu sistemine geçtik.

sosyal pazar.  adıyaman.bel.tr
sosyal pazar. adıyaman.bel.tr

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın markette yer alan gıda, temizlik, giyim ve bebek ürünleri gibi ürünlerden dilediklerini almalarına olanak sağlayan bu marketlerden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız adresten randevu alabilirler.

Vatandaşlarımızın marketlerimizden sorunsuz bir şekilde yararlanabilmeleri için nüfus cüzdanı veya geçici kimlik belgelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.dedi.

Artık Millet Bahçesi Giyim Pazarı, Millet Bahçesi Sosyal Pazarı, Yeni Otogar’dan ilgili gün seçilerek ilgili sistemler seçilebiliyor. sosyal pazarCumhuriyet Kapalı Spor Salonu seyircilerinden ve sosyal marketten randevu alınabileceği bilinmektedir.

Yetkililer, vatandaşlara daha verimli hizmet verebilmek için sosyal marketlerin haftada bir gün bakıma kapatılacağını da sözlerine ekledi.Bu anlamda Cuma günü Cumhuriyet Kapalı Spor Salonu Sosyal Pazarı, Cumartesi günü Milli Park Sosyal Pazarı ve Pazar günü Otogar Sosyal Pazarı kapalı olacaktır.dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın