medyauzmani.com

Şişkin yoncaya ne iyi gelir?

Yoncanın faydalı bir bitki olduğuna işaret eden Önlü, “yonca çiçeği Kontrolsüz olarak alınır ve üzerine su içilirse hayvanlarda ani şişkinlik yaparak ölüme neden olur. Bu gibi durumlarda vatandaşlara deriye yakın olduğu için hayvanın midesini sol taraftan delmelerini acilen tavsiye ediyoruz. En pratik yol bu 4 Ekim 2018

Yonca neden şişer?

yonca çiçeği Taze olduğunda “göbeği düzleştirmeye” neden olan bir bitki olduğu bilinmektedir. Karbonhidratlı besinlerin ani tüketimi, çok miktarda nişastalı yemler, yem seçimi ve rasyon hataları işkembede köpüklü gazların oluşmasına ve dolayısıyla gaz oluşumuna neden olur.

Kuzulardaki gazlardan nasıl kurtulursunuz?

Zamanla, hayvanlarınız buna alışacaktır. Aşırı şişkin hayvanlar için, veterinerinizin gazını çıkaracak deodorant ilaçları vardır ve bunları kullanabilirsiniz. Yağı almak tam olarak etkili olmayabilir. Hayvanlarınıza biraz tuz ekleyebilirsiniz.

Hayvanlarda şişkinlik nasıl giderilir?

Köpüklü bir şişme meydana gelirse, sığırlar meradan çekilir ve yüksek lifli bir diyetle (saman, kuru ot) beslenir. şişer Semptom gösteren inekler köpük önleyici maddelerle tedavi edilir. Köpüklü şişkinliği önlemek için: Risklerin yüksek olduğu yüksek riskli meralarda otlatmaktan kaçının.

Hayvanın midesi şiştiğinde ne yaparsınız?

eşin şişkinlik ile; hayvandan Ön ayaklar merdivenlerden iki kez kaldırılır. Ön bacaklar yükseltilmiş hayvan gaz f eşin Şişkinlik gider. birçok hayvanda eşin şişlik oluştuğunda, hayvanlar Yokuş yukarı sürüş, yokuş yukarı hayvan göbeği Şişkinlik gider.

Yonca yiyip şişen bir ineği ne yaparsınız?

Yoncanın faydalı bir bitki olduğuna işaret eden Önlü, “yonca çiçeği Kontrolsüzce yenir ve hayvanlara su verilirse, kabarmak ölümlerle sonuçlanır. Bu gibi durumlarda vatandaşlara deriye yakın olduğu için hayvanın midesini sol taraftan delmelerini acilen tavsiye ediyoruz. En pratik yol bu.

Hayvanlar sadece yonca ile mi beslenebilir?

Kesinlikle sadece yonca Bazı ticari yem satıcılarının bildiğini iddia ettiği gibi koyunları besleyebilirsiniz. Sadece Çavdar otu veya diğer otlar da yenebilir ancak tek başına yem katkı maddeleri kullanılamaz. hayvan yeterli değil

Şişmiş kuzuyu ne yaparsın?

Bu gibi durumlarda vatandaşlara deriye yakın olduğu için hayvanın midesini sol taraftan delmelerini acilen tavsiye ediyoruz. En pratik yol bu. Ama onun dışında acilen bir veterinere başvurmaları gerekiyor.”

Yavaş kuzu ile ne yaparsın?

Erken teşhis konulursa ve tedaviye erken başlanırsa iyi sonuçlar alınabilir. hasta kuzular için Yağsız süt verilmelidir. Antibiyotikler, A vitamini ve antiseptik ilaçlar iyi gelir. Önemli olan korunmak.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın