medyauzmani.com

Sinpaş modern Bursa kaç dönümdür?

yaklaşık 232.000 m2 kare bir alanda Çağdaş Bursa; atama modern Altyapı, suni göletlerle taçlandırılmış peyzajlar, kaliteli konutlar, açık/kapalı otopark, kent meydanı, sadece yetişkinler için değil, gençler ve çocuklar için de spor tesisleri, rekreasyon alanları. Pazaryeni …

Modern Sinpaş Bursa’da kaç daire var?

İstanbul yolu üzerinde bulunmaktadır. Çağdaş Bursa 2 bin konut yapılacak projede tüm etaplar tamamlandığında 8 bin kişi yaşayacak.

Sinpaş GYO Bursa Modern ne zaman inşa edildi?

Ana konu su. Modern Sinpaş Bursa Proje Synpass GYO Fonu imzasını taşıyor. İnşaat Haziran 2007’de başladı. Çağdaş Bursa Projede 26 bin metrekarelik gölet yer alıyor.

Sinpaş Kızılbük Nerdedir?

Kızılbük GYO’nun ilk projesi Marmaris’in en eşsiz koylarından biri olan İçmeler Kızılkum’da yer almaktadır.

Sinpaş Kızılbük muhafazakar mı?

Sinpach Kızılbük Termal Wellness Resort şifalı kaynak suyu ve doğası ile Marmaris İçmeler’in bu eşsiz koylarında, dört mevsim beş yıldızlı otel konforunda, eğlenceli, sağlıklı ve huzurlu yeni nesil. rezervasyon tatil konsepti.

Kızılbük Marmaris Nerede?

Kızılbük Koy ve Plaj, Muğla ilinin Datça İlçesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Datça Yarımadasının en yeşil alanı olan Mesudiye ovasında yer almaktadır. Kızılbük Adını gün batımında bölgede oluşan kırmızı renkten almıştır.

Sinpaş Kızılbük’ün sahibi kimdir?

Sinpaş Kızılbük ön satışta! Otelin inşaatına 30 yıl önce ünlü iş adamı Amin Hatat tarafından başlanmış. sinpalar Holding tarafından satın alındı. 150 dönümü ormandan ayrılan, deniz manzaralı toplam 310 dönüm arazi üzerine inşa edilen bina otel olacaktı. Amin Hatat’ın iflas etmesiyle otelin inşaatı yarım kaldı.

Sinpaş Kızılbük ne zaman teslim edilecek?

Daire sayısı 555. Daire m², alan 59 – 339 m², proje başlangıç ​​tarihi Ocak 2021. Teslimat Tarih 2023’ün ikinci çeyreği.

Kızılbük Sinpaş Nerede?

sinpalar İçmeler’in GYO tarafından Marmaris’teki konumu Kızılbük Körfez’de gerçekleştirilen Sinpaş Kızılbük Marmaris projesinde yüzde 5 indirim kampanyası başladı…

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın