medyauzmani.com

Sinan Gomes’in aslı nerelidir?

Fenerbahçe Sinan Gomes aslen nereli?

15 Ocak 1994’te Almanya’nın Pfullendorf kentinde Rizeli bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. Sinan JamesKüçük yaşlarda futbola ilgi duymaya başladı.

Sinan Gomes solak mı?

Antalyaspor’da yeniden doğup, Kırmızı Beyazlılar formasıyla çıktığı 13 maçta 5 gol 1 asist kaydetti. ayrıldı Oyuncu, gösterdiği performansın ardından Fenerbahçe ile anlaşırken Sarı Lacivertliler’de ilk sezonunda 20 maça çıktı ve 3 gol 1 asistle galibiyete katkı sağladı.

Gümüş nereden?

Orta saha olarak çıktığı maçlarda bir sezonda 90 gol atarak adından söz ettirdi. dişler Gümüş nereden?? dişler gümüş Almanya’nın Pfullendorf kentinde gözlerini dünyaya açtı. Ama Sinan gümüş Rizeli Türk asıllı bir futbolcudur.

Sinan Gömes nerede?

Fenerbahçe sezon başından beri kadro dışı. Sinan Jamesve Antalyaspor’a transfer oldu.

Sinan Jomus’un Türk boyu var mı?

Sözcü’den İrfan Twenty Bess’in haberine göre Fenerbahçe’nin şu anki kadrosunda Altay Bayndır, Berk Özer, Serdar Aziz, Nazım Sancar, Sadık Çiftpınar, Kaner Erkin, Ozan Tofan, İrfan Kan Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve Ferdağ yer alıyor. Sinan James ile geçen sezon statüde Mesut Özil’i oynamak gibi Türkçe oyuncular…

Sinan Gomes forvet mi?

Sinan James İtibaren? Antalyaspor takımında forvet üniforma giymek Sinan James15 Ocak 1994’te doğdu.

Sinan Gömüş hangi takımda forma giydi?

Sinan James Cenova ve Stuttgart’ın yanı sıra Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giydi. aynı zamanda Sinan JamesFenerbahçe macerasından önce Antalyaspor’da kiralık oynadı. Sağ-sol kanat ve forvet bölgelerinde oynamak Sinan JamesKariyerinde 205 maça çıktı, 46 gol attı ve 22 asist yaptı.

Sinan Gomes kaç para alıyor?

€600,000 (2017) Sinan Gömus / Maaş

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın