medyauzmani.com

Shell Taşıt Tanıma Sistemi Nasıl Kullanılır?

sürücü Metni konuşmaya dönüştür(araç tanıma sistemi) pompaya, ön saha elemanı yakıt tabancasını araç deposuna girdiğinde, pompa araç depo ağzına takılan akıllı halkaya bağlanır. Doldurma hazır, pompada akıllı sistem Sırasında tesadüf merkezi bilgisayara aktarılır.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi nasıl kurulur?

araç tanıma Akıllı zil modüllerini birleştirin ve el arabası Tanımlama modülleri TURPAK yetkili servisi tarafından kurulur. 4 ve üzeri araçlar için bulunduğunuz yerdeki TURPAK teslim alma servisini arayabilirsiniz. Aksi halde araçlarınızı montaj için TURPAK montaj servisine götürmeniz gerekmektedir.

Araç tanıma sistemi nasıl çalışır?

Araç bilgileri, verici ve depolayıcı anten vasıtasıyla uyduya iletilir. Uydudan onay aldıktan sonra (birkaç saniye içinde tamamlanır) sistem Şu anda o çalışıyor Ve doldurma başlar. Tabanca depo açıklığından çıkarılırsa dolum otomatik olarak durur.

Shell Taşıt Tanıma Sistemine Nasıl Girilir?

Kabuk TTS’si Portala giriş yapmak için şifrenizi şirket uzantılı e-posta adresinizden almak için. [email protected]tesadüflerBir .com adresinden sipariş vermeniz yeterli. Aracınızın yakıt tüketimini online olarak kapatabilir veya açabilirsiniz.

Araç tanıma sistemi nasıl kurulur?

Vergi kimlik numarası veya TC kimlik numarası ile sisteme kayıt olmanız gerekmektedir. Fatura, kredi kartı ve araç bilgileri eklendikten sonra tahsilat şifresi tarafınıza iletilir. Ruhsat Sistemi kurmak için size gelen teslim alma şifresi ile en yakın toplama noktasına gitmeniz gerekmektedir.

Kabuk akıllı anahtarı nedir?

Shell akıllı anahtarlık Dahil olan özellikler mahir kaydıraklı Anahtarlık Bu ürün elde taşınır. Akaryakıt harcamaları tüm detayları ile düzenli olarak raporlanmakta ve internet bağlantısı olan her yerden sistem üzerinden takip edilebilmektedir. akıllı anahtarlıkSadece kayıtlı olduğu araçta kullanılır.

Araç tanıma sistemi ücretli mi?

araç tanıma Sisteme dahil olan tüm müşterilerimiz herhangi bir ücretlendirmeye tabi tutulmaksızın sistemden muaftırlar. Özgür Ancak sisteme dahil olan her cihaz ve kurulum işlemi için herhangi bir ücret ödememektedir.

Ulaşım nasıl kullanılır?

Nasıl O çalışıyor mu?

  1. 1-) Filonuza ait aracın plakası ve kullanılan yakıtın cinsi BP taşımacılık sisteme kaydedilir. …
  2. 2-) BP üzerinde BP istasyonuna gelen sürücü taşımacılık Sistem pompaya logosu ile yaklaşır. …
  3. 3-) Akaryakıt alımından sonra kasa bilgi fişi otomatik olarak sistemden çıkar.

Araç tanıma nasıl sökülür?

0212315 41 36 TURPAK yetkili servis iletişim numarasını arayarak Akıllı Yüzük cihazınızı ücretsiz olarak çıkartabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın