medyauzmani.com

Shell 5w30 hangi araçlarda kullanılıyor?

Tam sentetik motor sıvı yağ – Motor üreticilerinin özel gereksinimlerine göre geliştirilmiştir. Tesadüf AF-L Helix Ultra Profesyonel 5W-30: Ford, Jaguar, Mazda ve ACEA C1 motorları da dahil olmak üzere yüksek performanslı motorların özellikle zorlu gereksinimlerini karşılamak için geliştirilmiştir.

Shell Helix HX8 5W-30 hangi araçlarda kullanılır?

Benzin, dizel ve gaz araçlarda Kullanımı uygundur. Biyodizel ve benzin/etanol karışımlarında da kullanılabilir.

Shell Helix HX8 5W-30 partikül içerir mi?

Shell Helix HX8 EKT C3 5 watt30 DPF parçacıklar Modern emisyon teknolojileri ile uyumlu çalışan 4 litre tam sentetik motor yağı, dizel taneler Filtreleri temiz tutmaya ve motor performansını korumaya yardımcı olur. Dizel ve benzinli araçlara uyumludur.

Shell Helix HX8 5W-30 nedir?

Shell Helix HX8Motorun hayati parçalarının verimli çalışması için üst düzeyde koruma ve temizlik sağlar. Shell Helix HX8Kritik motor parçalarında performans kaybına neden olan kurum, vernik ve yüksek sıcaklık birikintileri gibi zararlı maddelerin oluşumunu engeller.

Shell Helix Ultra 5W-30 nedir?

Tam sentetik motor yağı – motor üreticilerinin özel gereksinimlerini karşılamak için geliştirilmiştir. Günümüzün yüksek performanslı motorları, değişen taleplere ayak uyduran, motor performansını iyileştiren ve motor ömrünü uzatan bir motor yağına ihtiyaç duyar.

5 30 motor yağı kaç kilometre yol yapar?

DI dizel ve benzinli motorların yanı sıra FSI, TDI ve Common Rail motorlar için uygundur. Otomobil üreticilerinin tavsiyelerine göre 50.000 ne kadarveya daha az kilo metre Sürücüler için iki yıla kadar sıvı yağ Değişim dönemleri sağlar.

Shell ECT C3 ne demok?

TesadüfEn son çevre teknolojisi kullanılarak üretilmiştir Tesadüf sarmal ultra EKT C3Dizel partikül filtrelerini temiz tutar ve motorun yüksek performansta çalışmasını sağlar. Sürtünmeyi azaltma avantajı ile üstün yakıt ekonomisi performansı sunar.

Shell Helix Ultra 5W-30 parçacık içerir mi?

taneler Filtreler geleneksel motor yağından zarar görebilir Shell Helix Ultra ek olarak 5 watt30 kabukEn üst düzeyde aktif temizleme teknolojisine sahiptir. Kir ve tortunun sürekli olarak birikmesini önleyerek taneler Filtrelerini korurken maksimum performans ve koruma sağlar.

5w30 yağı kaç km gider?

DI dizel ve benzinli motorların yanı sıra FSI, TDI ve Common Rail motorlar için uygundur. Otomobil üreticilerinin tavsiyelerine göre 50.000 ne kadarveya daha az kilo metre Sürücüler için iki yıla kadar sıvı yağ Değişim dönemleri sağlar.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın