medyauzmani.com

SGK’nın genel müdürü nerelidir?

Sgk’nin genel müdürü kimdir?

Cevdet Ceylan vekaleten 31.08.2021 tarihinde ders kitabı Başkan olarak atandı ve halen görevine devam ediyor. Ceylan evli ve iki çocuk babasıdır.

SGK 2022 Genel Müdürü kimdir?

Cevdet Ceylan 1972 yılında Sivas’ta doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nden mezun olan Ceylan, Atılım Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yaptı.

İsmail Yılmaz nerelidir?

İsmail Yılmaz 1971 yılında Yozgat’ta doğdu. Yılmaz, Bursa Gemlik İmam-hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

İsmail Yılmaz kimdir?

Devlet Güvenlik Soruşturma Başkan Yardımcısı İsmail Yılmaz biyografi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre Sosyal Sigortalar Kurumu’nun (SGK) başkanlığına Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı atandı. İsmail Yılmaz O atanmıştı.

Hacı Ali Hasgül kimdir?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bölge Müdürü olarak atandı. Hacı Ali HoşkolGörevini Ahmed Hamdi Ghoni’ye devretti. 6 yıl SGK Kayseri Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Hacı Ali HoşkolSGK Ankara ilçe müdürlüğüne atandı.

SGK 2020 Genel Müdürü kimdir?

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yeni başkanının Cevdet Ceylan olduğu açıklandı.

İsmail Ertuzon kimdir?

İsmail Ertuzon 1968 yılında Konya’da doğdu. İlk, orta ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun olmuştur. İsmail Ertuzon Birçok görevde bulundu. İsmail Ertuzon Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

SGK Ankara’nın genel müdürü kimdir?

Hacı Ali Hasgül 1975 yılında Kayseri’de doğdu, ilk, orta, orta ve yüksek öğrenimini Kayseri’de tamamladı. Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans yaptı.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın