medyauzmani.com

SGK işyeri izin belgesi kaç günde verilir?

İş yeri bildirimiveya sigortalı şirket işyeriniz Nakil halinde yeni işveren tarafından en geç işten veya işyeriniz Satın alma tarihinden on yıl sonra gündüz iş yeri İşlendiği kuruluştaki ilgili birime gönderilir.

SGK işyeri beyannamesi en geç ne zaman verilir?

kurum için ilk kez İş yeri bildirimi Sigortalının atandığı tarihten itibaren bir ay içinde atanacak çalışanlar İşe Giriş Bildirimi başka işyeriniz Başvuru, kayıt tarihinden itibaren bir ay içinde yapılmalıdır.

İşyeri kayıt belgeleri SGK’ya kaç günde teslim edilir?

Örn: Kaynak No: 1203, sayfa 10 10 iş yeri 7 nüsha ile alınacak deyimi yazdırma seçeneğinden alınacaktır. Gün boyunca İlgili sosyal güvenlik merkezine başvurarak işletme kaydı İşlemler tamamlandı.

İşyeri kayıt izni aynı gün mü verilir?

Kural olarak, bir çalışma tarihi gün Önceden verilmesi gereken işe alım bildirimi Pazar günü yapılamayacağından, işe Pazartesi günü başlayan kişi için işe alma bildirimi sadece Pazartesi günü için geçerlidir. aynı gün Kuruma bildirimde bulunulabilir.

SGK dosyası kaç günde açılır?

O yapıyordu. 2020/20 ders kitabı 36/2021 Sayılı Genelge’nin ilgili bölümünde değişiklik yapılarak, günlük Son teslim tarihini ortadan kaldırın ve bu belgelerin elektronik olarak sunulmasını sağlayın.

10 günlük çuval süresi ne zaman başlıyor?

10 gün zamanı saymak çıkış Tarihin ertesi gününden başlamalısınız. Yani 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 = 10. gün bu gün Çünkü çıkış Bunu yapmanın bir zararı yoktur.

Sigortalı istihdam beyannamesi ne zaman verilir?

eylem bildirimi Sigortalılar Kanunu’nun 6. maddesinin (l) bendi kapsamına girenler için eğer Başlangıç ​​tarihinden itibaren bir ay içinde, diğer durumlarda iş için Başlama tarihinden itibaren 15 gün içinde bildirilmelidir.

SGK kayıt işlemi nasıl yapılır?

ders kitabı iş yeri Kayıt ol eDevlet uygulaması üzerinden uygulamaya giriş yaptıktan sonra ana sayfada çıkan ekrandan doğru işyeri beyanname türünü seçmeniz gerekmektedir. Seçiminizi yaptıktan sonra ilgili butona tıklayarak ilanı doldurmaya başlayabilirsiniz.

SGK işyeri sicil belgesi nasıl alınır?

e-devlet aracılığıylaiş yeri Liste beyanı (4-a sigortalılar açısından). işletme kaydı işlemlerde dokümanlar Elektronik ortamda taranması ve sisteme kaydedilmesi halinde, dokümanlar Kuruma gönderilmesine gerek yoktur.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın