medyauzmani.com

Şer Farsça ne demek?

Süt Farsça “Süt” yane Bir başka “sevimli” kelimesi de ondan türetilmiştir ve çok güzeldir. Shirin, “sütlü, sütlü, sütlü tatlı” anlamına gelir.

sayın osmanlı ne demek?

gizli bir şey

SharePoint nedir?

Sıra Kelime Türkçe’de “” anlamına gelmektedir. Sıra Türkçe karşılığı “bazı cisimlere parlaklık vermek, onları dış etkilerden korumak, mühürlemek vb. amaçlarla kullanılan şeffaf veya mat vernik.” bu şu anlama gelir.

SharePoint TDK ne anlama geliyor?

Türk Dil Kurumu üzerinden bakıldığında Sıra Kelimesi bir tür cila olarak ön plana çıkıyor. Bazı cisimlere parlaklık vermek ve dış etkenlerden korunmak için kullanılan ince bir tabakadır.

Farsça sır ne demek?

oluyor Kelimenin Türkçe anlamı “baş, baş” demektir. Farsça Ve orta Farsça (Pehlevi veya Parthça) sar-z, ‘baş, baş’ kelimesinden türemiştir. Farsça Kelime, Avesta (Zend) dilinde aynı anlama gelen sarah- ile eş anlamlıdır.

ne anlama geliyor

ve ‘r / Şiir (şiir) anlayış ve anlayış.

Türk nevayesi nedir?

Ses, uyum ve melodi.

larzan ne demek

larzan ne demek hangi dil? () (Pers. Lerzi’den Lerzan “titriyor”) titriyor, titriyor: “Dest – ben Razan için: titreyen eller.” Warfield Razan için Ve birleşme yeri olur.

Kaç çeşit saç vardır?

Edebiyat saç tipleri 6’ya ayrılır. Konuya göre saç tipleri; Bunlar lirik, destansı, didaktik, pastoral, hicivli ve dramatiktir.

https://www.youtube.com/watch?v=NmoN3OgppIs
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın