medyauzmani.com

Samsung 3709 001791 konektör kart yuvası ne işe yarar?

Ürün Açıklaması Rahattır. SAMSUNG Konnektörlü CI+ veya CI modülü, örn. ORF Kart Irdeto ile uyumlu SAMSUNG Bir TV’ye bağlanabilir. Bu sayede ORF ve ayrıca kodlayıcılı çeşitli programlar herhangi bir ek donanıma ihtiyaç duymadan alınabilmektedir. İşlev, TV’nizde yerleşik olan alıcı aracılığıyla gerçekleştirilir.

CI+ kartı nedir?

Uydu alıcısı kullanıcılarının dijital platformlar için abonelikli yayınları tek bir uydu alıcısı ile izleyebilmeleri için geliştirilen teknoloji. ortak arayüz o aradı. Dijital platform yayınlarını alabilmek için abonelik kartı ile uydu alıcısının birbiriyle uyumlu olması gerekmektedir.

Samsung CI Kart Adaptörü ne işe yarar?

birim kartı yuva CI (ortak arayüz), Digiturk ve D-Smart gibi özel yayın şirketlerinin yayınlarına özel olarak sunduğu birçok farklı yüksek kaliteli kanalı izlemenizi sağlayan bir teknolojidir.

Ortak arayüz nasıl kullanılır?

CI (ortak arayüz) Kart okuyuculu uydu alıcınız olduğunu düşünüyorsanız yayından satın aldığınız paketleri izleyebilmeniz için size sunulan servis veya servis yöneticileri tarafından gönderilen abonelik kartını vererek gerekli ayarları yapabilirsiniz. organizasyon.

CI+’nın avantajı nedir?

ortak arayüz (CI+); Abonelik gerektiren dijital platformları abonelik kartınız ile ek bir set üstü kutuya ihtiyaç duymadan izlemenizi sağlayan bir arayüzdür.

CI+ birimi nedir?

CIbirimler Belirli bir kodlama sisteminin kodunu çözmek (kodunu çözmek) için kullanılır. eğer istersen-CI kullanılarak yalnızca Irdeto kod sisteminin kodu çözülür. Bu bir Seca gönderisiyse, Seca-CI Kullanılmış.

Televizyonda ci ne anlama geliyor?

Uydu alıcısı üreticileri, dijital platformlardaki yayınların tek bir uydu alıcısı kullanılarak izlenmesini sağlayan Ortak Arayüz teknolojisini desteklemektedir. Ortak arayüz teknolojisi ilk olarak CONAX tarafından geliştirilmiştir.

CITV’nin anlamı nedir?

ortak arayüz (CI+) Premium TV’ler için ortak arayüz (CI+); Abonelik gerektiren dijital platformları abonelik kartınız ile ek bir set üstü kutuya ihtiyaç duymadan izlemenizi sağlayan bir arayüzdür.

Arayüz birimi nedir?

Kullanıcı arayüzü Ünite, birincil güvenlik devresi (örn. bir güvenlik ışık perdesi veya bir güvenlik kontrolü) olarak kullanım için izole edilmiş güvenlik çıkışları sağlar. yalnızlık ) katı hal veya kuru kontak çıkışına sahiptir ve harici devreyi izleme (EDM; iletken izleme) özelliğine sahiptir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın