medyauzmani.com

Riva’da yüzmek yasak mı?

rivada Beykoz Kaymakamlığı, kuvvetli dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşların can güvenliğini korumak amacıyla bölge sahillerinde de gün boyu saat 12.00’ye kadar ulaşıma kapattı. Denize 29 Ağustos 2021’de giriş yapılmadı

Riva’da deniz yasak mı?

Kaymakamlığımız Tarafından 09.07.2021 Salı İlçe Kıyılarımızda Hava/Hava Durumu DurumuDeniz Tahmin raporlarında sunulan somut veriler doğrultusunda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla, Denize Girilmez “.

Picos Riva’da yüzmek yasak mı?

Bölgemiz kıyılarında meydana gelen çok sayıdaki dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla yarın bölgemiz valisi Sn. yüzme yasak.”

Yüzmek nerede yasaktır?

Karadeniz’in yoğun dalgalarına karşı Denize İstanbul Şile’de Ayazma Sahili ile Kızılcaköy Sahili’nde yakalanma nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar nedeniyle. yüzme yasaklandı. Öte yandan Marmara bölgesi Sakarya, Kocaeli ve Düzce Deniz kıyı bölgelerinde yüzme yasaklandı.

AGVA’da denizde yüzmek yasak mı?

Olumsuz hava koşulları nedeniyle bölge genelinde boğulmayı önlemek amacıyla bölge valisi,ağfa Sahillerdeki vatandaşlar Denize Girilmez. Kurtarma ekipleri ve yetkililer, dalgalar nedeniyle vatandaşları yerinden etti. Denize girmemeleri konusunda uyarın.

Riva açık mı?

Bayanlara özel haftanın 4 günü Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri Plajın yoğun talep gördüğünü söyleyebiliriz. Yapılan kontroller sonucunda bu plajın sularının yüzmek için “iyi” olduğu söylenebilir.

İstanbul’da deniz ambargosu mu kalkıyor?

pazartesiden Denize Meteorolojik ve hava tahmini raporlarını girmek için /Deniz Duruma ilişkin bilgilerin değerlendirilmesi sonucunda Sheila ilçesi valiliği 09.08.2021 Pazartesi günü itibariyle. Denize Erişim yasak uygulanmayacağını duyurur.

Beykoz Plajı Yasak mı?

14.08.2021 Cumartesi günü (yarın) bölgemiz sahillerinde meydana gelen şiddetli dalga ve akıntı nedeniyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla bölgemiz valiliği tarafından denizde yüzmek yasaklanmıştır. bütün gün.

Pecos Riva Kadınlar Plajı yasak mı?

Sahil sadece kadınlar için Yok canım Özel? sayı, Riva Elmasborn SahilSadece Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma kadınlara Özel bir hizmet sunar. kadınlara özel günlerde Sahil 6 yaşından büyük erkek çocuklar kabul edilmemektedir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın