medyauzmani.com

PUBG sıralaması ne anlama geliyor?

PUBG Mobile kategorisi ne anlama geliyor?

pubg mobil Sıralama sistemi oyuncular, her oyunun sonunda oyundaki performanslarına ve sıralamalarına göre sıralanır. seviye puan kazanırsın Her sezon bu sıralama puanları yeniden düzenlenir ve oyuncunun sıralamasına göre büyük ödüller verilir. Sıralamanız yüksekse alacağınız ödül değeri de yüksek olacaktır.

PUBG Mobile’da kaç seviye var?

pubg Derecelendirme sistemi 7 seviyeden oluşmaktadır. Fatih: As mertebesine ulaşan ve sunucularında ilk 500 içinde yer alan oyuncular Elit Fatih olurlar. “fatih” Sahne Her gün saat 00:00’da güncellenmektedir.

PUBG Mobil Koruma Seviyesi Kartı nasıl alınır?

1- Bayan koruma kartları Sadece ilgili RP seviyesine ulaşan oyuncular için Royale Pass ödülü olarak alınabilir. 2- İki türü vardır: derece koruma kartı (zaman) ve puan koruma kartı(kullanım sayısı). Stokta var olabilmek Tıklayarak etkinleştirmeyi/devre dışı bırakmayı seçebilirsiniz.

PUBG Mobile hangi seviyelerle eşleşebilir?

Bu düzenlemeye göre Bronz oyuncular en yüksek Platin oyuncularla, Altın oyuncular ise en fazla Elmas oyuncularla eşleştirilebiliyor.

PUBG Mobil Katman Koruması nedir?

PUBG katmanı Koruma aslında rekabet olarak çok iyi bir sistem. Mevcut rütbeniz en düşük seviyeye ulaştığında PUBG katmanı Koruma devreye girer ve daha aşağı bir seviyeye düşmenizi engeller, böylece daha alt seviyeye düşmezsiniz, düşmediğiniz için tekrar daha yüksek seviyelere çıkabilirsiniz.

PUBG’de hangi seviyeler birbirine karşı oynuyor?

Sistemdeki puan sıralamasına göre sıralamalar aşağıdan yukarıya doğru genel olarak şu şekildedir: Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Crown, Ace, Conqueror. Her iki rütbe pubg mobil rütbe Evre Sisteme dahil ve farklı özellikler ile sistemde mevcuttur.

PUBG ace’de kaç puan var?

Platin Derece: 2700-3199. Elmas sıralaması: 3200-3699. Taç sıralaması: 3700-4199. As Derecesi: İlk 500 oyuncu bu mertebeye ulaşabilir.

PUBG Mobile yeni sezonda kaç seviye düşecek?

Elmas bir ve iki: seviye Altını I. Elmas III, IV ve V’e geri yükler: seviyeAltın II’ye geri yüklenir. 1., 2. ve 3. Platin: seviyeAltın III’e geri yüklenir. 4. ve 5. Platin ve Altın 1: seviyeAltın IV’e geri yüklenir.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın