medyauzmani.com

Polo İstasyonu’ndan Abanta’ya nasıl gidilir?

bölücü otobüs durağından bölünmüş merkeze git Merkez İstasyonların ikincisinde inin. büfedenbölücü Bir “kart” alın, 5 lira kart ücreti, 15 lira yüklemeniz yeterli. Bu kartın numarası “22” dir. Açıklığa kavuşmuş Otobüse bineceksin ve seni 40 dakikada oraya götürecek.

Polo Otogar ile Abant arasındaki mesafe ne kadar?

Açıklığa kavuşmuş doğal park bölücü Şehir merkezinden 33 ne kadar uzak.

Sakarya’dan Abanta’ya nasıl gidilir?

Açıklığa kavuşmuş‘a taşımacılık İstanbul’dan Sakaryatrenle gidebilirsin Scaria f Öte yandan Bolu’ya otobüslerle ulaştıktan sonra şehir merkezinden kalkan minibüslere binebilirsiniz. Açıklığa kavuşmuşErişebilirsin. Açıklığa kavuşmuşotobüsle taşımacılık Türkiye’nin her yerinden Bolu’ya şehirlerarası otobüsleri kullanabilirsiniz.

Abant Gölü’ne nasıl gidilir?

İstanbul’dan kendi aracınızla seyahat edecekseniz Açıklığa kavuşmuşEn kısa yol Anadolu Otoyolunu kullanmaktır. Kaynaşlı kavşağında karayolundan ayrılıp Bolu Dağı’na çıktıktan sonra dağın sonunda Açıklığa kavuşmuş dönüşe 22 km. sonra göle varırsın sana gösterdim Milli parka giriş ücreti otomobiller için 12 TL’dir.

Polo ile Abant arası kaç kilometre?

bölücügeldikten sonra ise Açıklığa kavuşmuşçok kısa sürede gelir. yapacağız Bolu’dan Abant’a kaç kilometre var? yaklaşık 38.8 kilo metre Söyleyebiliriz.

Polo otobüs durağından kampüse nasıl gidilir?

bölücü Otogara yaklaşık 250 metre mesafede olan terminal otobüs Otogara geçin ve 15 veya 16 numaralı üniversite otobüsüne binin. AİBÜ Kütüphanesi durağında inip 550 metre yürüdükten sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi KampüsO gelecek.

Abant’ta ne yapıyorsun?

Açıklığa kavuşmuşher biri için Gezilecek Yerler: Doğayla Bütünleşmek

  • Açıklığa kavuşmuş doğal park
  • Yedigöller Milli Parkı
  • Ormesi Yaylası: Biraz uzaklaşmak isteyenler için Açıklığa kavuşmuş Ziyaret edilecek yerler.
  • Sinclay Tepesi
  • Açıklığa kavuşmuş Köy pazarı: Açıklığa kavuşmuş Ziyaret yerleri arasında sosyal ara.
  • Samandere Şelalesi Tabiat Anıtı

Otobüs ile Abant konumuna nasıl gidilir?

Bolu Otogarından Bolu merkeze otobüs ile gidilir. “İkinci merkez istasyonda” servisten inin, büfeden “polo kart” alın, 5 lira kart ücreti, 15 lira karta dolum yapın. “22” numaralı kart ile Açıklığa kavuşmuş Otobüse bineceksin ve seni 40 dakikada oraya götürecek.

https://www.youtube.com/watch?v=XxwXvbyF3b8
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın