medyauzmani.com

Persimbi Yaylası kaç metredir?

Perşembe Tepesi – Ordu-Aybastı bölgesine 17 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Yüksekliği yaklaşık 1500 metre etrafinda. Her yıl Temmuz ayında plato Şenlikler yapılır.

Aybastı Perşembe kaç kilometre?

(Ordu-FATSA 56 ne kadar. Fatsa-aypasti 50 ne kadar. , aypastiPerşembe Tepesi 18 ne kadar.) Ulaşım asfalt yol ile sağlanmaktadır. bölgeler arasında Düzenli minibüs seferleri vardır.Ayrıca Tokat ilçesi, Raşadiya ilçesi ve aypastigelen minibüslerle yükseklere erişilebilir.

Bersimbi Yaylası neyle ünlü?

Mendereslerden akan su sesinin yanı sıra kuş sesleri de görenleri büyülüyor. göl dahil platoAyrıca ziyaretçilerine kano, golf, beyzbol, trekking ve yamaç paraşütü gibi çeşitli aktiviteler yapma imkanı sunmaktadır.

Ordu’da hangi yaylalar var?

saat Gezilecek yerler açısından oldukça zengin olsa da özellikle tercih edebileceğiniz noktalar; Boztepe, Kambaşı platoPerşembe platoOhtamış Şelalesi, Kültür Merkezi, Jason Burnu Plajı ve Çaka Plajı.

Yayla Perşembe Pazarı Günü Nedir?

Perşembe platosu her yıl Perşembe anı yaşa Pazar Sezonun ilk marketini açtı. Sosyal mesafe ve maske takmak zorunludur çarşıda Denetim, Aybastı Zabıta ekipleri ve kolluk kuvvetleri tarafından gerçekleştirildi.

Persimbi Yaylası’nda ne yapacaksınız?

Çeşitli yarışmalar, folklor gösterileri, konserler, sosyal ve kültürel etkinlikler, güreş müsabakaları, at yarışı vb. Etkinlikler düzenleniyor. plato Yolun çoğu asfalt, geri kalanı ise sabit bir yol. Yorgunluk, piknik, safari ve yamaç paraşütü için mükemmeldir.

Perşembe günü ne yiyoruz?

Araştırma Perşembe bölge ile sınırlıdır.

  • Funali Celal. 126 yorum Deniz Mahsülleri, Türk $$ – $$$…
  • Sakarbahçe 2 yorum. Türkçe. …
  • Koçkaya Grill. 1 yorum. türk $…
  • Gulik Izgara. 2 yorum şu anda kapalı Türkçe. …
  • Camporno Balık Lokantası. 14 yorum Deniz ürünleri. …
  • derin balık. 202 yorum …
  • Didoğlu Restaurant. 8 yorum …
  • Sera sebze bahçesi. 20 yorum

Ordu’nun en güzel yeri neresidir?

saaten gelişmiş En popüler ve turistik şehirlerden biri olan Vtsa, aynı zamanda denize hakim bir sahil şeridine sahip şehirler arasında yer almakta ve plajları ile dikkat çekmektedir.

Ordu Merquez nasıl bir yer?

Karadeniz’de Samsun ve Giresun illeri arasında yer almaktadır. a Kıyı şehri saatDünyanın en büyük fındık üreticisidir. tabi saat İlimizi dünyada önemli kılan özellikler sadece fındık üretimi ile sınırlı değil. Karadeniz kıyısındaki bu ayrıcalıklı şehir, Yunan mitolojisine konu olmayı başarmıştır. yer.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın