medyauzmani.com

Pazar günü araba satışı olacak mı?

Genellikle hafta içi mesai saatleri içerisinde yapabileceğiniz noter işlemleri satış Bu yıl kullanıma sunulan uygulama sayesinde işlemler artık Cumartesi ve Pazar günleri yapılıyor. Pazar günler de mümkündür.

Pazar günü arabaları nasıl satarsınız?

Adalet Bakanı Abdülhamid Gül, “Vatandaşlarımız cumartesi günü notere gidebilecek. Pazar notere gidebilirsin Nöbetçi eczane gibi nöbetçi noterde işi yapacaksın, karar vereceksin, vekalet vereceksin, sözleşme yapacaksın.

Bu hafta sonu araba satışı olacak mı?

İkinci el hizmette noterlik uygulamasının yeniden başlamasıyla birlikte el arabası Erkoç, yeni uygulamayla birlikte nöbetçi noterlerin Cumartesi günü saat 16.00’a, Pazar günü ise saat 14.00’e kadar çalıştığını bildirdi.

Kullanılmış bir araba alırken para ne zaman ödenir?

Kullanılmış bir araba alırken ne zaman para verilir? Araba satışları için nasıl ödeme yaparsınız? soru genellikle ikinci el Arabayı satın almakla ilgili. Alıcı noter işlemlerini tamamlamadan önce parayı satıcıya aktarmanız gerekir. Böylece noter işlemleri kolaylıkla gerçekleştirilebilir.

Araçlar nöbetçi noterde satılabilir mi?

Yeni uygulama sayesinde alıcı ve satıcılar artık hafta sonları ikinci el araç alıp satabilecek. Korumak Bu işlemi kendilerine atanan noterler aracılığı ile yapabileceklerdir. Korumak Noterler Cumartesi ve Pazar günleri 09:00-17:00 saatleri arasında çalışacaktır.

Araba satışlarında para nasıl ödenir?

Çek satıcı adına yapılır ve “Ödendi” yazması gerekir. Alıcı, satıcı adına durdurulan çek ile notere gelir ve noterlik işlemleri sırasında çek satıcıya teslim edilir. Satıcı, noter işlemlerini tamamladıktan sonra bankaya giderek ücreti kendi hesabına aktarabilir.

Araba kaç gün sonra satılabilir?

ikinci el el arabası 15 satın alma işleminde tanındı günlük Sadece noterde el arabası transferin yapıldığı yerde geçerlidir. Bu süre, geçerli geçiş kilidinin süresi dolduğunda verilmez. zamanı geldiğinde el arabası Artık sigortasız görüldüğü için trafiğe çıkıp muayeneye girdiğinde cezai işlem uygulanıyor.

Araç satış bedeli bankaya yatırılmalı mı?

ikinci el el arabası “Güvenli Ödeme Sistemi” Resmi Gazete’de yayımlanarak zorunlu hale geldi. sistem, Araba satışları İşlemlerin tamamlanmasının ardından fonların emanet hesabına alınması suretiyle fonların ilgili hesaba aktarılması öngörülmektedir.

Araç satarken dolandırılmamak için ne yaparsınız?

– Onaylanmış bir belge içeren arabayı ekspertize götürün. Notersiz satış yapmayınız. – İkinci el araç alım satımı ile ilgili herhangi bir şüpheniz varsa mutlaka notere durumu bildiriniz ve noterden görüş alınız. Arabanın bedelini aldığınızı notere beyan etmeyin.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın