medyauzmani.com

Pandemi Desteği 2022 Ödeniyor! Sosyal yardım öder misiniz? Elektronik ortamda salgın kontrol yardımının sonucunu sorgulayın! 4. aşama ödemeleri…


Açıklamalar takip etti. Talepleri e-devlet üzerinden alınan pandemi yardım fonu sorgulamaları için 1.100 TL e-devlet üzerinden yapılmaktadır. Pandemi döneminde en çok ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan 1.100 TL pandemi yardım parası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğrultusunda 100 TL artırılarak 1.100 TL sağlandı. 3. Etap ödemeleri ve başvuru süreci devam ederken insanların gözü “4. Etap ödemeleri başladı mı?” cevaba dönüştü.

  • Gözler oradaydı! Sonunda ortaya çıktı! Artan maaşlar, ikramiyeler ve ek ödemeler! Asgari tutar 8000 TL’den fazladır.
  • Sadece emekliler alacak! 20.000 ve 40.000 TL nakit desteği sunuluyor! Bunu elde etmek için yapmanız gerekenler… az önce açıkladı!

Faz ödemeleri başladı mı?

Pandemi ödemelerinin dördüncü fazının yapılacağına dair bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili açıklama yaptığımızda onları da haberimize ekleyeceğiz.

Sosyal yardım fonu alma koşulları

Maliye, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı Epidemiyolojik Sosyal Destek üçüncü aşama başvuruları “TC Kimlik Numarası”nın son hanesine göre e-Devlet üzerinden alınmaya başlandı. Başvuru işlemleri e-devlet üzerinden kontrol edilecektir. Değerlendirmeler aile bazında yapılacaktır. Aynı haneden birden fazla başvuru yapılması halinde tek başvuru olarak incelenecektir.

Başvuru sahibinin evinde aşağıdaki aralıkta biri varsa, başvuru değerlendirilmeyecektir:

Pandemi Sosyal Destek Programı 1. Aşama ve 2. Aşama kapsamında sağlanan 1.000 TL nakit desteğinden yararlananlar,

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın