medyauzmani.com

Orijinal Fiat Yedek Parça, markası nedir?

otlar Marka adıVe Fiat ricambi f Fiat Orijinal ve Accessori marka muadil parçalar ile, diğer Yanipil, Ek ve Yağ, Tofaş Türk Otomobil Fabrikası A.Ş. Garanti kapsamında ve garanti kapsamında hizmet vermektedir.

OPAR markası kimdir?

uçuk, 1973 yılından beri Tovastürk Otomotiv Fabrikası A.Ş. Fiat garantisi kapsamında ve kapsamında ne zaman Araçlar için orijinal ve kaliteli yedek parça ve aksesuarlar sunmaktadır.

Opar yedek parçaları nerede üretilir?

Oper yedek parça Ve Aksesuar Deposu ise Tofaş Bursa fabrikasında 20.000 metrekare kapalı alanda hizmet vermektedir. 1997 yılında barkodlu tam otomatik sisteme geçiş yapan depo, en son ve teknolojik olarak en gelişmiş sistemlerle çalışmaktadır.

Opar yedek parça nedir?

Aracınızda zamanla deforme olan parçaları değiştirmenizi sağlar. uçuk Otto ayrı parçaAracınızın verimliliğini artırırken daha iyi performans göstermesine yardımcı olur. Geniş ürün yelpazesi sayesinde aracınızın birçok iç ve dış parçasını yenilemenizi sağlayarak ömrünü uzatır.

OPAR hangi araçlarda kullanılır?

Ürün Açıklaması: uçuk Yeni ve modern teknolojiye sahip Olio N2 5W-40 benzinli veya dizel motor araçlardaEn zorlu koşullarda bile yüksek performanslı sentetik motor yağıdır. Üstün kaliteli baz yağlar ve gelişmiş katık teknolojisi formülasyonu sayesinde üstün performans ve yakıt ekonomisi sunar.

TOFAŞ yedek parça üretiyor mu?

Tofaş CEO’su Antonio Beni, seri üretimi durdurulan “Bird Series”in, Yedek parçalar 10 yıl boyunca üretimin devam edeceğini belirtti.

OPAR kaç yılında kurulmuştur?

1973 – Parça Fabrikası OPAR.

Opar yedek parçalarının sahibi kimdir?

Tofaş Otto Tikaret A.Ş.

Otomobil parçaları nelerdir?

herhangi bir araba kesmek Hangisi çalışıyor?

  • motor.
  • motorlar
  • yapı.
  • vücut.
  • yürüyüşler küfür
  • Klima sistemi.
  • sistem elektroniği.

8 Nisan 2017

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın