medyauzmani.com

Oğuzhan Koç hangi üniversitedir?

Oğuzhan Koç hangi üniversiteden mezun olmuştur?

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde bir yıl okudu. 2005 yılında İstanbul’a gelerek Eser Yeninler’in yanına yerleşti. Grup kurdu, müzik yaptı ve çeşitli mekanlarda şarkı söyledi. İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü’nde ders vermektedir.

Oğuzhan Koç hangi okuldan mezun oldu?

Oğuzan Koç Özgeçmiş İlkokuldan sonra Gazi-Anadolu Lisesi’ne devam ederek orta ve orta öğrenimini tamamladı. Lisede müzik ve tiyatroyla ilgilendi.

Sanatçı Oğuzan Koç nerelidir?

Oğuzan KoçKütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde katıldığı bir röportajda. Oğuzan Koç (13 Mayıs 1985; Üzümlü, Erzincan doğumlu) Türk oyuncu, şarkıcı, söz yazarı ve komedyendir.

Oğuzhan Koç’un kaç kardeşi var?

Onur KoçOğuzhan Koç / Kardeşler

Kardeşler Onur Koç ve Oğuzan Koç mu?

Uzun bir çalışmanın ardından “Olmasak da” adlı bir albüm daha sundu. Raafat El-Roman tarafından keşfedilen bir değer. Onur Koç2020 itibariyle henüz 18 yaşında ve 30’a yakın yazarı var. sosyal medyada oyuncu Oğuzan Koç‘Ve Erkek kardeş Bu bilgi orijinal olmasa da.

Oğuzan Koç’un desteklediği takımdan mı?

Fenerbahçe taraftarı Oğuzan Koç Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şimdiden Avrupa Ligi’ne odaklandım.

Oğuzhan Koç kaç yaşında?

36 yaşında (13 Mayıs 1985) Oguzan Koç / Yaş

Gül ki aşkım kime yazmış?

Sözler ve müzik onungül aşkımUzun Yol ŞArcıları albümünde, albümde ve klipte Gülben Ergen’in söz ve müziğini Gülben Ergen’e ait olan “Giden Günlogu” adlı şarkısına Ferhat Güçer’in “şarkısını seslendirdi.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın