medyauzmani.com

Nike’ı nasıl telaffuz ediyorsun?

Nike. Bombayı patlatırım. Herkesin “nayk” olarak bildiği ama aslında “nayki” olarak telaffuz edilen marka. Bu garip değil mi? 20 Nisan 2014

Nike Yunanca dilinde nasıl okunur?

NikeHelenizm Mitolojide zafer tanrısının adıdır. Yani İngilizce değil. Bu nedenle, İngilizce telaffuz kurallarına uymazlar. Bu yüzden NAYK değil, naykii okunabilir.

Huawei nasıl telaffuz edilir

Huawei‘ha’ aslında kolay bir kelime olarak görülse de ‘hava’ ya da ‘fafe’ gibi yanlış telaffuz edilebilmektedir. Huawei Çalışan, marka adının doğru telaffuzunu “huavey” olarak tanımlar.

Amerika’da Nike nasıl telaffuz edilir?

Nike Yunan tanrıçası Athena’nın çocuklarından birinin adını taşıyan bir Amerikan markasıdır. Biz bu ismi “Nayk” olarak telaffuz etsek de aslı “Nayki”dir.

Marc Jacobs nasıl telaffuz edilir

Marc Jacobs: Marc Jacobs yıllardır efsane okunabilir Ancak Amerikalı tasarımcının doğru telaffuzu “Mark Cycips”.

Porsche mi Porsche mi?

ama Porsche Alman firmasının adı Almanca dilinde anlamsız olsa da aslında Almanca telaffuzu doğrudur. şirket adı ”yulaf lapasıMuhtemelen çoğu insanın “” telaffuz ettiğini duymuşsunuzdur.

– çek ve ayı nasıl telaffuz edilir

Paul ve ayı Çek ve AyıÜlkemizde de bulunan İspanyol bir giyim markasıdır.

Huawei Türkçe dilinde nasıl okunur?

1.Huawei. Ülkemizde kullanıcılar tarafından hu-a-ve-i olarak telaffuz edilen firma ismi aslında hu-a-vey’dir. telaffuz edilir.

Huawei nasıl telaffuz edilir

Gelen mesajdaki edit 2: “huavey değil huauey daha doğru olur” w “v” yerine “u” olmalı telaffuz edilirGelen yeni mesajı düzenleyerek şunları söyledi: Huawei bağlı kuruluş telaffuz Çürük bir yöntem olduğu ortaya çıktı.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın