medyauzmani.com

Neymar’ın bileği mi kırıldı?

Paris Saint-Germain’in Brezilyalı yıldızı maçta 88. dakikayı gösterdiğinde Neymar Rakibi ile girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği oyuncu, uzun süre sahaya çıkamadı. Brezilyalı oyuncu, 29 Kasım 2021’de ayak bileğinden sakatlanarak sahaya çıktı.

Neymar 2021’de sahalara ne zaman dönecek?

Sahadan sedyeyle ayrılan yıldız oyuncu, yılbaşına kadar forma giyemeyecek ve 2022’de oynayacağı ilk maç olacak.

Neymar’ın ayağına ne oldu?

88. dakika Ayaklarında darbeden ağır yaralandı Neymar Oyuna devam edemedi ve sahayı sedye ile terk etmek zorunda kaldı. Joule’nin raporuna göre bileğinden vurulmuş. NeymarSahalardan ne kadar uzak kalacağı belli. Oldu. Buna göre Brezilyalı futbolcu 6-8 hafta forma giyemeyecek.

Neymar kaç ayda ayrıldı?

1.5 bir ay değil7 maç kaçıracak RMC Spor, ambulansla hastanede Neymar1.5’ten o Tarlalardan uzaklaşabileceğini yazdı. Haberde, PSG sağlık heyetinin ilk çekimde Brezilyalı oyuncunun ayak bileğinde belirgin bir burkulma tespit ettiği bildirildi.

Neymar neden sakatlandı?

Neymar 88. dakikada ciddi yaralanmaya maruz kalma Maçtan ayrıldı ve yerine İbembe girdi. Bacağı kırıldığı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. NeymarDurumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Neymar’ın sakatlığı bitti mi?

ana krampon enfeksiyon 6-8 hafta forma giyemeyecek. Paris Saint-Germain’den yapılan açıklamada, sol ayak bileğini yaraladı. Neymar6-8 hafta sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Neymar Lyon maçında oynayacak mı?

gece vakti maçta Paris Saint-Germain’deki Olimpiyat Stadı Leon karşılaşacak. Lionel Messi f NeymarMbappe sakatlığı nedeniyle sahadaki yerini alamayacak. Maç öncesinde Paris Saint-Germain 15 puanla lider, Marsilya ise 10 puana sahip.

Neymar’ın ayakkabı numarası kaç numara?

41 88.5 Neymar / ayakkabı numarası

https://www.youtube.com/watch?v=oNdTjUE3ReQ
Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın