medyauzmani.com

Miles&Smiles üyelik ücreti var mı?

üyelik herhangi harcama Bireysel olarak iki yaşını doldurmuş tüm gerçek kişilere açıktır. Uygulama Şablonlar THY satış bankolarından, THY check-in kontuarlarından ve THY kontuarlarından sipariş edilebilir.

1000 mil THY ne kadar?

Eğilim Satın alınan miller ve satış için uygulama içinde satın alınan miller için ödenen ücretler iade edilmez. Eğilim satış değeri 1000 mil KDV dahil 30$ olarak uygulanır. üyelerin kendi hesaplarına veya sahip olmak istedikleri üyelerin hesaplarına bir takvim yılı içinde üye başına en fazla 50.000 adete kadar. Eğilim satın alabilir

Miles&Smiles Üyeliği Nedir?

Miles & Smiles; Türk Hava Yolları ve program ortağı havayolları ile yapacağınız seyahatlerden, program ortakları ile yapacağınız harcamalardan, Miles & Smiles Anlaşmalı kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerden mil kazanan yolculara özel bir programdır.

Miles & Smiles üyeliği nasıl iptal edilir?

Üyeler herhangi bir ihbar süresi taahhüdü olmaksızın diledikleri zaman yazılı talepte bulunabilirler. Miles & Smiles Program bırakılabilir. Türk Hava Yolları, üye ile olan sözleşmesini her zaman hiçbir sebep göstermeksizin iki haftalık ihbar süresi vererek feshedebilir.

Miles&Smiles Card nasıl alınır?

Miles & Smiles üyelik Dijital nerede olduğunu hatırlamıyorum öğrenebilirim? senin Miles & Smiles 444 0849 Müşteri Hizmetleri’ni arayarak veya Türk Hava Yolları mobil uygulamasının Profilim bölümünden öğrenebilirsiniz.

Bir bilet kaç mil?

Örneğin 1.000 TL değerinde bir uçak Bir bilet satın alındığında 1000 Eğilim Kazandım. Ayrıca uluslararası uçuşlar Bir bilet Satın alımlarınız için 3 adede kadar iç hat uçuşu Bir bilet Alışverişlerinizde 6 taksite kadar yararlanabilirsiniz. Türk Hava Yolları veya Star Alliance üyesi havayolları ile uçuşlar Eğilim Kazanabilirsin.

Bir mil ne kadar?

Eğilim Kullanım, Garanti BBVA’ya üye işyerlerinde geçerlidir. 100’ün tamamı birikti mil 1 TL değerindedir.

Miles&Smiles kartı ne işe yarar?

Miles & Smiles Türk Hava Yolları Yolcu Programı kartı. Ücretli bilet aldığınızda başta Türk Hava Yolları olmak üzere tüm Star Alliance üyesi havayollarında yaptığınız uçuşlardan mil kazanırsınız. Miles & Smiles kredi Kart İle birlikte EğerYaptığınız alışverişlerden ve kampanyalardan mil kazanırsınız.

Miles Smiles öğretmen indirimini nasıl alırsınız?

kampanyadan nasıl kullanır mısın?

  1. seninkilerden biri Miles & Smiles Öncelikle bir hesabınız yoksa Miles & Smiles Bir üyelik hesabı oluşturun. …
  2. Miles & Smiles Hesabınızın “Kişisel bilgilerim” bölümüne girin ve TC…
  3. Miles & Smiles hesabınız”indirim “Seçenekler”e gidinÖğretmen” alanını işaretleyin.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın