medyauzmani.com

Microsoftware ne zaman kuruldu?

mikro yazılım 1988 Geniş ürün yelpazesi ile Türkiye’nin köklü, lider, yenilikçi yazılım ve hizmet şirketidir. Tüm iş süreci ve çözüm üretme sürecinde kullanıcılarımızı merkeze alarak “müşteri odaklı” bir şirket olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Mikro’nun sahibi kim?

MİKRO Yazılım EviPatronu Mete Önal, babası ve amcası sayesinde iş sahibi olur. O öyle dedim. Üniversiteden mezun olduktan sonra babası ve amcası “işyerleri” O Hayatında bir “nesne” olma arzusunu gerçekleştirmeye karar veren Ünal, profesyonel iş yaşamına 1988 yılında başladı. yazılım evi mikroKürtlerde.

Mikro programlar ne yapar?

1988 yılında kuruldu mikro yazılımHer sektördeki küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere özel geliştirilmiş kullanımı kolay, kapsamlı ve pratik bir iş yazılımı ile tüm ihtiyaçları karşılayan, ülkemizde köklü, lider ve yenilikçi bir firmadır. yazılım ve hizmet şirketi.

Mikro yazılım ne zaman halka açılacak?

Küçük program döngüsü açılır. 28 Ocak Mikro Yazılım Evi programı bilgisayar endüstrisi hizmetleri, Süre açmaya hazırlanıyor.

Mikroda elektronik fatura nasıl işlenir?

1. mikroskobik Ticari yazılım paket programı: mikroskobik yazılım indir efatura GİB tarafından düzenlenen faturaları dijital olarak kolaylıkla damgalayabilirsiniz.e Gönderebilirsin mikroskobik Size yazılım tarafından gönderilir e– Faturalar ayrıca GİB posta kutunuzdan alınır ve otomatik olarak programınıza eklenir. işlenmiş ve muhasebe.

Mikro yazılım kime satılır?

mikro yazılımTurkven hisselerinin çoğunluğu Satıldı

Şemsiye kaça satıldı?

(Aralık biraz büyük ama resmi bir miktar olmadığı için halledeceğiz) şemsiye Tahmini 10 milyon $ – 20 milyon $ için Satıldı (Resmi tutar açıklanırsa bu köşeye tekrar yazacağım). Foriba’nın ilk yatırımcısı olan Revo Capital, 2014 yılında Foriba’ya ilk kez yatırım yaptı.

Mikro ERP Nedir?

Türkçe “Kurumsal Kaynak Planlaması” Kurumsal Kaynak PlanlamasıKuruluşların insan kaynaklarını, finansal kaynakları ve iş yönetimini baştan sona etkin bir şekilde kullanarak birleştirmesini sağlayan bir dizi sistem ve programdır.

Programın sahibi kim?

Parachute Micro’nun satın alınmasıyla üç lider şirketin tek çatı altında buluştuğunu vurgulayan Programlama e zirve programı dedi. Yönetim Kurulu Başkanı Göktkin Dentırler: “Önümüzdeki dönemde Türkiye’de bir ilk olacak birçok yeniliği yenilikçi ve müşteri odaklı üç firma ile iş birliği içinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın