medyauzmani.com

Menekşenin toprağı hangi ayda değişir?

Menekşenin toprağı hangi ayda değişir?

Menekşe senin çiçeğin Toprak Bu, sıcak havanın başlangıcı olan Nisan ayında yapılmalıdır. Toprak Değiştirme yapılırken dikkat edilmesi gereken nokta, değiştirmek istediğiniz saksının en fazla daha büyük bir sayı ile dikilmesidir.

Saksılar hangi ayda değişti?

bitkiden Çiçek vazosu Değişikliği yapmak için en uygun zaman, bitkilerin kış uykusundan çıkıp, kuvvetli bir şekilde büyümeye devam ettiği bahar aylarıdır.

Afrika menekşeleri ne zaman yeniden boyar?

Afrika menekşeleri Saksılarında uzun süre yaşayabilirler. tencereyi değiştir Bu genellikle ilkbaharda yapılır.

Menekşeler kışın kaç gün sulanmalı?

Menekşe çiçek; sıcak mevsimde haftada ortalama iki kez, kış mevsimi sezonda bir kez Sulanması gerekir.

Menekşeler için toprak nasıldır?

Çünkü mor toprak Hafif olmalı, nemi tutmalı ve köklere bol miktarda oksijen sağlamalıdır. Nemli, düşük yoğunluklu topraklarda yaşamak Yedi bu bitki için turba Toprak Hazırlanmalısın.

Menekşe çiçeği ne zaman bırakır?

Menekşeler bulundukları yeri beğendiklerinde ve sulamaları yeterli olduğunda mevsimi geldiğinde kendiliğinden çiçek açan bitkilerdir. Gün kısaldıkça çiçeklenme durumu azalır, gün arttıkça çiçeklenme artar. Menekşe Böylece ilkbaharda çiçek açmaya başlar. Yaz aylarına kadar sürebilir.

Çiçek toprağı ne zaman değiştirilmelidir?

Kısaca bitkilerçiçeklerin onların tencereleri Zamandan zamana Değiştirilmesi gerekir. Yeniden kayıt için en uygun zaman Genellikle bahardır. Ancak bu, sahip olduğunuz bitkinin türüne göre değişebilir. Bitki uykudan çıkmaya başlar ve aktif hale gelir. zaman saksı ve Toprak Değiştirme için uygundur.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın