medyauzmani.com

Maydanoz bozulmadan nasıl saklanır?

Buzdolabında saklayalım, bir hafta kadar tazeliğini koruyor. 10 dakika kaynatılır. Sirkeli suda beklettikten sonra iyice kurutup küçük küçük doğrayın. Onları bir dondurucu poşetine koyun ve dondurucuya atın 30 Temmuz 2015

Taze maydanozu buzdolabında nasıl saklarsınız?

Öncelikle maydanozların saplarını ve yapraklarını birbirinden ayırın. Sapları 10 dakika sirkeli suda bekletin ve kurulayın. Sapları ve yaprakları ayrı ayrı cam kavanozlara doldurun ve kapaklarını kapatın. Böylece Buzdolabında 7-10 gün sürer Taze Bir şekilde saklayabilirsiniz.

Marketten alınan maydanoz nasıl saklanır?

dereotu maydanoz İnce kıyılmış sebzeler gibi sebzeleri dondurucu poşetinde veya dondurucu poşetinde saklamak için derin dondurucu tercih edebilirsiniz. depolamak Dondurucu bölmesinde saklayabilirsiniz.

Maydanozun sararmaması için ne yapılmalı?

maydanoz Birkaç ay saklamak istiyorsanız, dondurucuyu kullanmayı unutmayın. Önce bitkileri durulayıp kurutarak başlayın. Ardından maydanozu bir bıçak veya mutfak robotu kullanarak ince ince doğrayın. eğer püre yapmak Dilerseniz içine bir yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin.

Maydanozu dolaba nasıl koyuyoruz?

Doğranmış maydanozu iki ayrı buzdolabı poşetine paylaştırın. Maydanozu poşetin içine eşit şekilde yayın. Torbayı maydanoza sıkıca bastırarak ve torbanın havasını sıkarak düğümleyin. Düzgün hazırladığınız maydanozu buzluğa atıp aylarca saklayabilirsiniz.

Yeşillikleri dolapta nasıl saklarsınız?

yeşillik Kuruduktan sonra kağıt havluya sarın. Daha sonra buzdolabı poşetine sarılı olarak koyun. Torbayı kapatırken içinde hava kalmamasına dikkat edin. Dilerseniz normal çantalar da kullanabilirsiniz.

Yeşillikleri yıkadıktan sonra nasıl saklarsınız?

sıkı depolamak Emiciliği yüksek bir havlu ile poşete koyacağınız yeşil sebzeler hem hava solumadıkları için hem de kağıt havlular nemi emdiği için bir hafta tazeliğini koruyacaktır.

Yeşil alanlar en iyi nasıl korunur?

Cam kabın dibine nemli bir bez yerleştirin. Bıçak kullanmadan doğradığınız sebzeleri kabın içine dikey olarak yerleştirin. Sonra buzdolabına koyun. Bu yöntemleri uygularsanız yeşillikleriniz hayatta kalır ve çürüme süresi uzar.

Yeşiller buzdolabında nasıl saklanır?

yeşillik Kuruduktan sonra kağıt havluya sarın. Daha sonra buzdolabı poşetine sarılı olarak koyun. Torbayı kapatırken içinde hava kalmamasına dikkat edin. Dilerseniz normal çantalar da kullanabilirsiniz.

Diğer gönderilerimize göz at

Yorum yapın